Skip to main content
V Posavju -5.5° C Torek, 7. februar 2023
25.04.2022
12:39
Policija, državna meja
Foto: arhiv ePosavje
Posavski policisti so od petka do ponedeljka obravnavali tri pijane voznike.

Trije pijani za volanom

Nesreča na Šmarčni

Sevniški policisti so bili v petek okoli 17. ure obveščeni o prometni nesreči na območju Šmarčne. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 52-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje po levi strani vozišča izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v bankino. Povzročitelj, ki se v nesreči ni poškodoval, je imel v litru izdihanega zraka 0,84 miligramov alkohola. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Napihal tudi 29-letnik v Šentjanžu

V noči na soboto so policisti Policijske postaje Sevnica zaradi nezanesljive vožnje v Šentjanžu ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 29-letnemu kršitelju, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,80 miligramov alkohola, so odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola bodo na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

V Bukošku preizkus alkoholiziranosti odklonil

Brežiški policisti so v noči na soboto zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola preizkus alkoholiziranosti odredili vozniku osebnega avtomobila, ki so ga ustavili v Bukošku. Voznik je preizkus odklonil, zato so mu odvzeli prostost in ga pridržali. Policisti bodo o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi