Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
09.08.2019
10:59
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so imeli v četrtek opravka s prav posebnim primerom. Možakar (53) je na bencinskem servisu v Radečah ukradel avtomobil, v njem pa v sedežu otrok, izsledili so ga v Rimskih Toplicah.

RADEČE

Vstopila na bencinsko, v avto pa se je vsedel 53-letnik

Kot pravijo v sporočilu, se je 31-letnica z dvema otrokoma v avtu pripeljala na bencinski servis v Radečah. Ko je vstopila v prostore servisa, je za volan njenega vozila, kjer sta še vedno sedela otroka, sedel moški in začel brskati po njeni torbici.

31-letnico še nekaj časa vlekel za seboj

Avto spravil v pogon in se z otrokom odpeljal proti Zidanem Mostu

V sporočilu pravijo, da je "vozničina hčerka je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa. Mlajši bratec je ostal v vozilu. Ko je ženska pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi moškemu preprečila vožnjo, je ta spravil vozilo v pogon in se z otrokom, pripetem v otroškem sedežu, odpeljal proti Zidanemu Mostu. S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ko mu je poskusila preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ko se je oklepala vozila, še vlekel za seboj," dodajajo policisti.

53-letnik z območja Zidanega Mosta v priporu

Tri kazniva dejanja

V Rimskih Toplicah so policisti možakarja ustavili in mu odvzeli prostost. Med vožnjo je povzročil tudi prometno nesrečo, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan. Policisti bodo 53-letnika z območja Zidanega Mosta kazensko ovadili zaradi sumov storitve roparske tatvine, povzročitve lažje telesne poškodbe in odvzema mladoletne osebe.

(eP)

radeče
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi