Skip to main content
Četrtek, 22. februar 2024
10.05.2021
14:34
Novomeški prometni policisti so v nedeljo na avtocesti opravljali kontrolo prometa in pri Zalokah vozniku Ferrarija izmerili 260 km/h. Ta jih je na Obrežju opazil in obrnil proti Ljubljani.

Nedeljski voznik

KRŠKO Policisti v nedeljo popoldne, nekaj po 16. uri, med kontrolo prometa na avtocesti opravljali meritve hitrosti in pri Zalokah v smeri proti Obrežju vozniku Ferrariju srbskih registrskih oznak izmerili hitrost 260 km/h.

Na Obrežju opazil policiste in obrnil proti Ljubljani

Kršitelj, ki je opazil policiste, je na mejnem prehodu Obrežje vozilo obrnil in z vožnjo nadaljeval proti Ljubljani, vendar so ga izsledili in ustavili. Kot je razvidno iz fotografij, so ga policisti ustavili na izvozu Drnovo v smeri Krškega. Policisti so 41-letnemu državljanu Italije izrekli globo v višini 1500 evrov in devet kazenskih točk.

Fotogalerija (Foto: Postaja prometne policije Novo mesto):

25-letnica preblizu desnemu robu

Policisti Policijske postaje Krško so bili v petek nekaj pred 13. uro obveščeni o prometni nesreči v Brestanici. Na ogledu so policisti ugotovili, da je 25-letna voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v betonski oporni zid. Reševalci so lažje poškodovano voznico oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja