Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
13.10.2020
08:59
PGE Krško
Foto: arhiv ePosavje
Na glavni cesti Krško - Sevnica je v ponedeljkovem večeru, spet in spet, prišlo do prometne nesreče. Promet je tam oviran, vozite previdno!

Spet nesreča v križišču za Brestanico

KRŠKO V ponedeljkovem večeru je na glavni cesti Krško - Sevnica, v križišču za Brestanico, znova prišlo do prometne nesreče.

(19:56) V akciji gasilci, reševalci in policisti

Z Regijskega centra za obveščanje Brežice so v akcijo poslali krške poklicne gasilce, reševalce nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Krško in krške policiste.

13. OKTOBER

(08:58) Kaj o nesreči pravijo policisti?

19-letnica izsilila prednost 60-letniku

Na Policijski upravi Novo mesto pravijo, da se je okoli 19. ure zgodila prometna nesreča na cesti med Krškim in Sevnico pri Brestanici. "Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so opravili ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročila 19-letna voznica osebnega avtomobila, ki je izsilila prednost 60-letnemu vozniku osebnega avtomobila."

Policisti so ji napisali plačilni nalog

"Povzročiteljica nesreče in potnica v vozilu 60-letnega voznika sta se v nesreči lažje poškodovali. 19-letni voznici so policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog," dodajajo v sporočilu.

(20:14) Štiri osebe so se v nesreči poškodovale

Nesreča dveh osebnih vozil

Na Regijskem centru za obveščanje Brežice pravijo, da sta ob 19.04 v naselju Gunte trčili osebni vozili. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, preprečili nadaljnje iztekanje motornih tekočin in očistili po vozišču razlite motorne tekočine.

Eno poškodovano osebo so reševalci odpeljali v brežiško bolnišnico

V nesreči štiri poškodovane osebe so na kraju oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči Krško in eno prepeljali v nadaljnjo oskrbo v Splošno bolnišnico Brežice.

Dobra novica: Javno naročilo za ureditev krožišča so objavili

Ob vnovični slabi novici iz Brestanice pa tudi ena dobra, na Direkciji za infrastrukturo so pred mesecem dni objavili javno naročilo za ureditev križišča cest Impoljca - Brestanica in Podsreda - Brestanica. Več o nameravani investiciji pa v novici Naročilo za preureditev krožišča v Brestanici.

(eP)

sevnica
krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja