Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
12.11.2021
07:44
Foto: arhiv ePosavje
Krški poklicni gasilci so v četrtek posredovali v kraju Ženje. V petek v Boštanju brez elektrike, pri Vitovcu pa dopoldne brez vode.

Pregrela se je peč za centralno ogrevanje

Ob 17.08 se je v naselju Ženje v občini Krško v stanovanjskem objektu pregrela peč za centralno ogrevanje. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so izpraznili kurišče in ohladili peč ter preventivno pregledali dimnik in kurilnico, zaradi domnevne okvare na sistemu centralnega ogrevanja, pa so odsvetovali nadaljnje kurjenje v peči.

Brez elektrike v delu obrtne cone v Boštanju

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področje nadzorništva Sevnica na območju transformatorske postaje Boštanj OC, nizkonapetostno omrežje – Kozinc med 8. in 14. uro.

Vitovec in Gaj - Stankovo: Brez vode

Komunala Brežice uporabnike iz dela Velikih Malenc ter naselij Vitovec in Gaj-Stankovo obvešča, da bo v petek, 12. novembra, predvidoma med 8. in 12. uro zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju motena dobava pitne vode.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
elektrika
elektro celje
obvestila
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja