Skip to main content
V Posavju 21.5° C Ponedeljek, 27. junij 2022
19.04.2022
14:06
Foto: arhiv ePosavje
Nesreča med Armeškim in Brestanico, 33-letnik v Veliki vasi nezanesljiv za volanom, v ponedeljkovem večeru v Brežicah zapeljal v sredino krožišča.

Nesreča med Armeškim in Brestanico

Policisti Policijske postaje Krško so bili v petek nekaj po 18. uri obveščeni o prometni nesreči na cesti med Armeškim in Brestanico. Po opravljenem ogledu so ugotovili, da je 20-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in zapeljala s ceste.

Reševalci so jo oskrbeli, policisti pa napisali plačilni nalog

Reševalci so lažje poškodovano voznico oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, policisti so ji zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Policija, kljuka

33-letnik nezanesljiv za volanom

Krški policisti so bili v soboto okoli 19. ure obveščeni o nezanesljivi vožnji voznika osebnega avtomobila na območju Velike vasi pri Krškem. 33-letnega kršitelja so izsledili in med postopkom ugotovili, da ima v litru izdihanega zraka 0,88 miligramov alkohola. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Zapeljal v sredino krožišča

Policisti Policijske postaje Brežice so bili v ponedeljek nekaj po 21. uri obveščeni o prometni nesreči na Bizeljski cesti, kjer naj bi voznik osebnega avtomobila trčil v prometno signalizacijo in fontano v krožišču in odpeljal s kraja. Na podlagi zbranih obvestil so policisti domnevnega voznika izsledili, zdaj pa nadaljujejo s preverjanjem vseh okoliščin prometne nesreče.

krško
brežice

Pridružite se nam