Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
24.02.2020
13:49
Nesreča med Šentjanžem in Krmeljem
Foto: PGD Sevnica
V petkovem večeru je v sevniški občini prišlo do prometne nesreče, eno osebo so reševalci odpeljali v novomeško bolnišnico.

Nesreča med Šentjanžem in Krmeljem

Čelno trčenje dveh vozil

SEVNICA Ob 21.47 je namreč med naseljema Šentjanž in Krmelj v sevniški občini prišlo do prometne nesreče, ko sta trčili osebni vozili, pri tem pa se je ena oseba poškodovala.

Avtomobila sta uničena

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj dogodka, na vozilih odklopili bateriji, preprečili iztek motornih tekočin, že iztekle pa posuli z vpojnimi sredstvi. Gasilci so še poskrbeli za razsvetljavo prizorišča, nudili pomoč avtovleki in skupaj s dežurnim delavcem cestnega podjetja počistili cestišče.

Eno osebo so reševalci odpeljali v Novo mesto

Reševali nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovanca na kraju ustrezno oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Novo mesto, o dogodku pa so bile obveščene pristojne službe.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

(24. februar, 13:45)

V petek okoli 21.30 se je zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh voznikov osebnih avtomobilov na cesti med Šentjanžem in Krmeljem. Sevniški policisti so ugotovili, da je nesrečo povzročil 37-letni voznik, ki je zaradi vožnje po levi strani vozišča trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljal 46-letni voznik.

Pijani 37-letnik v 46-letnika

Lažje poškodovanega povzročitelja nesreče, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,77 miligramov alkohola, so reševalci odpeljali v bolnišnico. "Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin prometne nesreče in kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu," dodajajo policisti.

Obvestila in ostale aktivnosti

Pet nujnih z 112

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali pet pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(ep)

sevnica
pgd sevnica
nmp sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi