Skip to main content
Petek, 22. september 2023
16.12.2021
07:26
Foto: arhiv ePosavje
V Posavju v četrtek, 16. decembra, brez električne energije na območju naselij Gržeča vas, Križe (proti Velikem Dolu) in Pečje.

V četrtek brez elektrike: Gržeča vas, Križe, Pečje

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto na območju transformatorske postaje Mali Podlog, nizkonapetostno omrežje – Gržeča vas desno med 8. in 14. uro.

Na področju nadzorništva Krško okolica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Križe, nizkonapetostno omrežje – Proti Velikem Dolu med 8. in 13. uro, na področju nadzorništva Sevnica pa med 8. in 12. uro na območju transformatorske postaje Pečje, nizkonapetostno omrežje – Kozmos in Kuzmički.

Požar v naselju Koritno

Ob 4.49 je v naselju Koritno v občini Brežice zagorelo osebno vozilo, požar so pogasili gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Velika Dolina, za njihovo aktiviranje pa so z Regijskega centra za obveščanje Brežice vklopili sistem javnega alarmiranja z znakom za neposredno nevarnost.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginulih živali.

elektrika
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi