Skip to main content
Torek, 28. november 2023
04.04.2022
11:56
Nesreča na Vrhovem
Foto: PGD Sevnica
Policisti pravijo, da se je v dveh nesrečah v soboto poškodovalo šest oseb. Nesreči sta se zgodili pri Jelovcu in na Vrhovem.

Nesreča na Vrhovem

S ceste v drevo

Sobotno nesrečo na Vrhovem je po podatkih celjskih policistov povzročil 41-letni voznik tovornega vozila, ki je vozil iz smeri Sevnice proti Laškem. V Vrhovem je na ravnem delu vozišča izgubil oblast nad vozilom, zapeljal z vozišča in trčil v drevo.

27-letnik se je hudo poškodoval

V trčenju se je hudo poškodoval 27-letni sopotnik, voznik in sopotnika, stara 24 in 26 let, so se v trčenju lažje poškodovali. Policisti bodo voznika kazensko ovadili zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Nesreča pri Jelovcu

Na Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave Novo mesto so bili v soboto nekaj po 13. uri obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov na cesti med Boštanjem in Tržiščem. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 51-letna voznica osebnega avtomobila peljala iz smeri Tržišča proti Boštanju.

Neprilagojena hitrost

V desnem ovinku je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala na nasprotno smerno vozišče in čelno trčila v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 57-letna voznica. Povzročiteljica se je v nesreči huje poškodovala, 57-letna voznica in 57-letni potnik v njenem vozilu, sta utrpela lažje poškodbe.

Plačilni nalog

Reševalci so udeležence nesreče oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, policisti bodo povzročiteljici nesreče zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

(eP)

sevnica
nmp sevnica
pgd sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi