Skip to main content
V Posavju 19.9° C Sobota, 1. oktober 2022
28.02.2020
12:10
Foto: arhiv ePosavje
Zimske razmere so na posavskih cestah poskrbele tudi za nekaj nevšečnosti. Na servisu 112 so ob 16. uri zabeležili prometno nesrečo v Krškem, slabo uro pozneje še na avtocesti med Drnovim in Zalokami.

V sredinem popoldnevu dve prometni nesreči

Prva nesreča: V križišču pri Eurogardnu

Ob 16. uri so bili na Regijskem centru za obveščanje Brežice obveščeni o prometni nesreči na Cesti krških žrtev, nesreča se je zgodila v križišču za Eurogarden.

(20:35) Trk dveh osebnih vozil

Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, sta ob 16. uri v Krškem trčili osebni vozili. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so požarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulatorja na vozilih.

Tri osebe lažje poškodovane

Reševalci NMP Krško so v nesreči tri poškodovane osebe na kraju oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Brežice.

Druga nesreča slabo uro pozneje na avtocesti

Nekaj minut pred 17. uro pa so bili obveščeni še o drugi nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med Drnovim in Zalokami, ko so v akcijo poslali gasilce Poklicne gasilske enote Krško in obvestili ostale pristojne službe.

(20:35) Pomoč iz Krškega in Novega mesta

S ceste v zaščito ograjo

Ob 16.59 je na avtocesti Smednik – Drnovo, občina Krško, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se zaletelo v zaščitno ograjo. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so požarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu.

Poškodovane so odpeljali v Novo mesto

Reševalci nujne medicinske pomoči Krško in Novo mesto, ki so tri poškodovane osebe na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

28. februar 2020

(12:09) 37-letnica potnica iz Bolgarije hudo poškodovana

Policisti so bili v sredo okoli 17. ure obveščeni o prometni nesreči na avtocesti pri Drnovem, v smeri proti Obrežju.

Voznica trčila v nasip in nato v varovalno ograjo

Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so opravili ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročila 40-letna voznica osebnega avtomobila iz Srbije, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, trčila v nasip in varovalno ograjo.

Vzrok nesreče? Neprilagojena hitrost

Voznica in 41-letna potnica sta se v nesreči lažje poškodovali, 37-letna potnica iz Bolgarije pa je utrpela hude poškodbe. "Poškodovane udeleženke nesreče so reševalci odpeljali v bolnišnico," pravijo policisti.

(bš)

pge krško
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja