Skip to main content
V Posavju 4.7° C Četrtek, 8. december 2022
29.10.2020
12:04
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so na Obrežju in v Dobovi v dveh tovornjakih in vlaku odkrili šest tujcev, na Jesenicah na Dolenjskem pa so odkrili še sedmega.

Na Obrežju v dveh tovornjakih odkrili pet tujcev

V bolgarskem tovornjaku Afganistanci in Pakistanec

BREŽICE Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila bolgarskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega dela, kjer so našli tri državljane Afganistana in državljana Pakistana, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli.

V slovenske tovornjaku odkrili Pakistanca

V tovornem vozilu slovenskih registrskih oznak pa so policisti so odkrili državljana Pakistana, ki se je prav tako skrit med tovorom poskušal izogniti mejni kontroli. Policisti so tujce po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Na podvozju vlaka s Hrvaške še en Pakistanec

Policisti Postaje mejne policije Dobova so ob pregledu tovornega vlaka, ki je pripeljal iz Hrvaške, na podvozju odkrili državljana Pakistana, ki se je poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Policisti so tujca predali hrvaškim varnostnih organom.

Srba prijeli na Jesenicah na Dolenjskem

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Jesenic na Dolenjskem izsledili in prijeli državljana Srbije, ki je nezakonito prestopil državno mejo.

(eP)

brežice
dobova
državna meja

Pridružite se nam

Novice iz Posavja