Skip to main content
Petek, 1. marec 2024
10.09.2021
18:36
Prometna nesreča
V Sevnici sta se v petkovem popoldnevu zgodili dve prometni nesreči. V razmaku dveh ur sta se dve osebi poškodovali, reševalci so eno od teh odpeljali v brežiško bolnišnico.

Nesreča na Trgu svobode

Prva nesreča se je zgodila ob 14.12, ko sta na Trgu svobode v Sevnici trčili dve osebni vozili. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, pomagali pri oskrbi ponesrečenca in prenosu do reševalnega vozila, posuli cestišče z vpojnimi sredstvi in nudili pomoč Policiji pri usmerjanju prometa. Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovano osebo prepeljali v Zdravstveni dom Sevnica, dežurni cestnega podjetja so počistili cestišče.

Nesreča v Naselju heroja Maroka

Druga nesreča pa se je dve uri pozneje, točneje Ob 16.12, pripetila v Naselju heroja Maroka v Sevnici, ko je voznik osebnega vozila zbil peško. Sevniški gasilci so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, pomagali pri oskrbi ponesrečene in prenosu do reševalnega vozila, posuli razlite motorne tekočine z vpojnimi sredstvi in nudili pomoč Policiji pri usmerjanju prometa. Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovano osebo prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Zapora ceste Veliki Trn - Arto

Podjetje Kostak Krško d.d., obvešča o popolni zapori ceste LC 191152 Veliki Trn - Arto zaradi del na cestišču v času od 10. do 15. septembra 2021, obvoz ni predviden.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

sevnica
pgd sevnica
nmp sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi