Skip to main content
Petek, 1. december 2023
30.05.2022
11:20
Sevnica, Skrovnik, nesreča
Foto: PGD Sevnica
Sevniški policisti so v soboto obravnavali nesrečo, v kateri se je poškodoval motorist iz Srbije. V Krškem je pijan 25-letnik trčil v parkirano vozilo in pobegnil s kraja nesreče.

Promet v policijskih zabeležkah

Motorist (48) se je huje poškodoval

Sevniški policisti so bili v soboto nekaj pred 19. uro obveščeni o padcu motorista v naselju Srednik. Po opravljenem ogledu so ugotovili, da je 48-letni motorist iz Srbije zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste. Med prevračanjem po strmem pobočju se je huje poškodoval, reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Trčil v vozilo in odpeljal s kraja nesreče

V petek okoli 19. ure je na Bohoričevi cesti v Krškem 25-letni voznik osebnega avtomobila trčil v parkirano vozilo in odpeljal s kraja nesreče. Povzročitelja, ki se v nesreči ni poškodoval, so policisti izsledili in mu zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus. V litru izdihanega zraka je imel 0,49 miligramov alkohola, odredili so mu tudi strokovni pregled. Policisti bodo o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Nesreča na Šmarski cesti

Sevniški policisti so bili v petek nekaj pred 21. uro obveščeni o prometni nesreči na Šmarski cesti. Policisti so ugotovili, da je 37-letna voznica osebnega avtomobila zapeljala na levo smerno vozišče in trčila v avtomobil 60-letnega voznika. V nesreči ni bil nihče poškodovan, policisti pa so ugotovili, da je povzročiteljica vozila pod vplivom alkohola. V litru izdihanega zraka je imel 0,94 miligramov alkohola (1,96 g/kg), zoper voznico bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

sevnica
pgd sevnica
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja