Skip to main content
Torek, 5. december 2023
24.01.2022
17:33
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so med vikendom obravnavali trideset prometnih nesreč z materialno škodo in tri v katerih so bili udeleženci lažje telesno poškodovani.

Zapeljal v koše za smeti in pobegnil

Izsledili so ga v Brežicah

KRŠKO V petek zvečer so policiste obvestili o vozniku, ki se je pri mladinskem centru v Krškem zaletel v klopi, koše za smeti in ograjo, nato pa s kraja nesreče s poškodovanih vozilom odpeljal. Vozilo so v Brežicah opazili policisti iz patrulje vodnikov službenih psov. Ko so dobre pol ure po dogodku voznika ustavili, so ugotovili, da je 41-letni voznik pijan – preizkus alkoholiziranosti je namreč pokazal 1,0 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so tujega državljana pridržali in naslednji dan zjutraj privedli pred sodnika za prekrške.

Dva sta šofirala brez veljavnih papirjev

V Krškem brez vozniške 37-letnik

V noči iz petka na soboto so krški policisti ustavili 37-letnega državljana iz Bosne in Hercegovine, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Avto so mu zasegli, njega pa pridržali in ga dopoldne privedli na okrajno sodišče.

V Cerkljah ob Krki pa 35-letnik

Prometni policisti so v Cerkljah ob Krki v nedeljo dopoldne ustavili 35-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Avto so mu zasegli, zanj pa uvedli postopek o prekršku.

17-letnik vozil brez vozniškega dovoljenja

V nedeljo zvečer so policisti v Krškem obravnavali prometno nesrečo, v kateri je 17-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v jekleno drsno ograjo ob cesti. V postopku so ugotovili, da sicer ni vozil pod vplivom alkohola, je pa vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu avto zasegli.

(eP)

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice