Skip to main content
V Posavju 16° C Ponedeljek, 20. marec 2023
22.02.2021
20:33
Foto: arhiv ePosavje
V nesreči med Cerkljami in Gazicami dve osebi poškodovani, reševalci so ju prepeljali v brežiško bolnišnico. V torek motena oskrba s pitno vodo v naselju Izvir v občini Brežice.

Nesreča med Cerkljami ob Krki in Gazicami

Pomoč reševalcev, gasilcev in policistov

BREŽICE Na cesti Cerklje ob Krki - Gazice v občini Brežice se je pozno popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri se je osebno vozilo prevrnilo s cestišča. Ob 17.36 je bilo, ko so krški poklicni gasilci na kraju nesreče le-tega zavarovali in razsvetili področje nesreče, na avtomobilu so odklopili akumulator ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanih oseb.

Dve poškodovani osebi so reševalci odpeljali v bolnišnico

Reševalci nujne medicinske pomoči  Brežice so dve poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

(12:25) Policisti uradno o nesreči pri Cerkljah ob Krki

Zaradi neprilagojene hitrosti s ceste

Okoli 17.30 so bili brežiški policisti obveščeni o prometni nesreči pri Cerkljah ob Krki. Policisti so opravili so ogled in ugotovili, da je 51-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in se prevrnil.

Okoliščine nesreče še preiskujejo

"Poškodovanega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo," še dodajajo policisti.

Med 7. in 15. uro motena oskrba z vodo v naselju Izvir

Komunala Brežice obvešča uporabnike, da bo v torek, 23. februarja 2021, predvidoma med 7:00 in 15:00, motena dobava pitne vode v naselju Izvir, zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Razkužili prostore Športnega doma

Ob 9.30 so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica razkužili prostore športnega doma v Sevnici.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

brežice
pge krško
nmp brežice
pitna voda
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice