Skip to main content
Torek, 30. maj 2023
23.04.2021
07:43
Foto: arhiv ePosavje
V petek, 23. aprila, v Posavju brez električne energije na območju sevniške in krške občine. Na območju sevniške občine na širšem območju Vrha nad Boštanjem, v krški občini pri stadionu in Koritnem.

V petek brez elektrike: Vrh Boštanj, Okič, Pleček, Sremič Koritno, Stadion MG

Sevnica

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah danes 23.4.2021 prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica na območju transformatorske postaje Vrh Boštanj, Sončnik, Okič, Zapuže, Grahovica, Pleček in Vrh Dolinšek predvidoma med 8:15 in 15:00 uro.

Krško

Na področju nadzorništva Krško mesto bo dobava električne energije prekinjena na območju transformatorske postaje Stadion MG predvidoma med 9:00 in 10:00 uro in na območju transformatorske postaje Sremič Koritno, nizkonapetostno omrežje – Sremič, Resnik predvidoma med 10:00 in 12:00 uro.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(eP)

krško
obvestila
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja