Skip to main content
V Posavju 16.9° C Sreda, 28. september 2022
18.03.2022
07:46
Foto: arhiv ePosavje
V petek brez električne energije na območju Pišec, Smečic in Senovega. V četrtek gasilci na Vidmu, helikopter Slovenske vojske pa v Brežicah.

Kje v petek ne bo električne energije?

Pišece

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek, 18. marca, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Pišece 2, nizkonapetostno omrežje – Smer šola med 9.30 in 12. uro.

Veliki Trn, Smečice, Senovo

Na področju nadzorništva Krško okolica elektrike ne bo na območju transformatorskih postaj Veliki Trn 2 in Smečice med 8.45 in 12.20 uro in na območju transformatorske postaje Senovo restavracija, nizkonapetostno omrežje – Ravne, Rudarska cesta med 11.30 in 14. uro.

Helikopter Slovenske vojske, Bell 412

Četrtek v Posavju

Pregledali potok, onesnaženja niso opazili

V četrtek ob 13.56 je občan opazil onesnaženje potoka na Cesti 4. julija v Krškem, gasilci Poklicne gasilske enote Krško so opravili pregled potoka, nevarnosti za okolico ni bilo.

Helikopter v Brežicah

V popoldnevu, ob 16.35 je bilo, je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe helikopterske nujne medicinske pomoči Maribor prepeljala obolelo osebo iz Splošne bolnišnice Brežice v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali osem pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali dve naročili za odvoz poginulih živali.

(eP)

brežice
slovenska vojska
krško
elektrika
elektro celje

Pridružite se nam