Skip to main content
Petek, 22. september 2023
17.06.2022
06:15
Električarji
Foto: freepik.com
V Posavju v petek brez električne energije na območju transformatorskih postaj Zaloke Rimš in Belinje. V zadnjih 24 urah dva poziva za nujno pomoč in tri naročila dežurnemu higieniku.

Zaloke Rimš in Belinje

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek, 17. junija 2022, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Krško mesto (nadzorništvo Krško mesto) na območju transformatorske postaje Zaloke Rimš, predvidoma med 8:00 in 12:00 uro ter na področju Brežice z okolico (nadzorništvo Brežice) na območju transformatorske postaje Belinje, predvidoma med 9:30 in 11:30 uro.

Odprli vrata stanovanjskega objekta

V četrtek ob 10.57 so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica v naselju Boštanj v občini Sevnica s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjskega objekta.

Dva poziva, tri naročila

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto smo posredovali tri naročila za odvoz poginulih živali.

elektrika
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi