Skip to main content
V Posavju 7° C Sobota, 4. februar 2023
17.06.2022
06:15
Električarji
Foto: freepik.com
V Posavju v petek brez električne energije na območju transformatorskih postaj Zaloke Rimš in Belinje. V zadnjih 24 urah dva poziva za nujno pomoč in tri naročila dežurnemu higieniku.

Zaloke Rimš in Belinje

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek, 17. junija 2022, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Krško mesto (nadzorništvo Krško mesto) na območju transformatorske postaje Zaloke Rimš, predvidoma med 8:00 in 12:00 uro ter na področju Brežice z okolico (nadzorništvo Brežice) na območju transformatorske postaje Belinje, predvidoma med 9:30 in 11:30 uro.

Odprli vrata stanovanjskega objekta

V četrtek ob 10.57 so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica v naselju Boštanj v občini Sevnica s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjskega objekta.

Dva poziva, tri naročila

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto smo posredovali tri naročila za odvoz poginulih živali.

elektrika
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja