Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
18.11.2020
20:04
Policija 113, avtomobil
Foto: ePosavje.com
V Šentlenartu pogrešajo zelenega Deutza, pri Ivandolu s ceste 35-letnik, na Obrežju pa v dveh tujih tovornjakih trije Pakistanci.

V Šentlenartu pogrešajo zelenega Deutza

Pa tudi trosilec za gnoj in prešo

Oškodovanec je brežiške policiste obvestil, da je v zadnjem mesecu dni v Šentlenartu nekdo vlomil v kmetijski objekt in odtujil starejši neregistriran kmetijski traktor znamke Deutz zelene barve z rumenimi platišči, trosilec za gnoj in stiskalnico grozdja. "Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 8000 evrov," pravijo na Policijski upravi Novo mesto.

V dveh tovornjakih trije Pakistanci

Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila srbskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pri pregledu vozila v tovornem delu našli državljana Pakistana, ki se je poskušal izogniti mejni kontroli. V tovornem vozilu turških registrskih oznak so našli še dva državljana Afganistana in državljana Pakistana.

Tujce so predali hrvaškim varnostnim organom

"Tujce so po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom," dodajajo policisti.

Med Golekom in Kobilami s ceste 35-letnik

Preblizu desnemu robu, izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste

Policisti Policijske postaje Krško so bili okoli 16. ure obveščeni o prometni nesreči med Golekom in Kobilami. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 35-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo. "Lažje poškodovanega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico," dodajajo policisti.

(eP)

brežice
krško
državna meja

Pridružite se nam

Poglejte tudi