Skip to main content
Sreda, 29. november 2023
11.08.2021
07:27
Foto: arhiv ePosavje
V sredo v Posavju brez električne energije v delu krške in sevniške občine. Sevniški gasilci so v torkovem večeru posredovali v naselju Vrhek.

V sredo brez elektrike: Jerman Vrh, Gline jame

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, danes prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništvo Krško mesto, na območju transformatorske postaje Jerman Vrh, nizkonapetostno omrežje – Stopno med 8. in 14. uro in na območju transformatorske postaje Jerman Vrh, nizkonapetostno omrežje – Jerman Vrh čez cesto me 8.10 in 14.10 uro.

Na področju nadzorništva Sevnica bo med 8.10 in 14.10 uro motena oskrba z električno energijo na obočju transformatorske postaje Gline jame, nizkonapetostno omrežje – Ostrešje.

NMP Krško, rešilec 112

Sršeni v kraju Vrhek, z 112 pa štirje klici na pomoč

V torek ob 18.48 so v kraju Vrhek v občini Sevnica gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica odstranili sršenje gnezdo iz ostrešja stanovanjske hiše.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so sicer v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

elektrika
obvestila
krško
sevnica
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja