Skip to main content
V Posavju 0.3° C Nedelja, 23. januar 2022
28.10.2020
08:46
Foto: arhiv ePosavje
V sredo, 28. oktobra, bo motena oskrba z električno energijo na Mokricah, v Slovenski vasi in v delu Sevnice. Krški poklicni gasilci in brežiški reševalci ponoči posredovali pri Stankovem.

Kje bo v sredo, 28. oktobra, motena oskrba z električno energijo?

Slovenska vas, Mokrice, Velika Dolina, Sevnica

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice na območju transformatorske postaje Mokrice med 8.30 in 10. uro in na območju transformatorskih postaj Slovenska vas Mokrice, Perišče, Velika Dolina in Velika Dolina zadružni dom med 11. in 13. uro.

Na področju nadzorništva Sevnica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorskih postaj Sejmišče Sevnica in Drožanjska med 8. in 10.30 uro in na območju transformatorske postaje Pot na Dobravo med 11. in 14. uro.

Premična zapora v delu Rostoharjeve ulice v Krškem

Kostak d.d. sporoča, da bo zaradi del na cestišču popolna premična zapora LK 192411 del Rostoharjeve ulice v Krškem v času od 28. oktobra 2020 do 1. januarja 2021.

Pri Stankovem posredovali gasilci in reševalci

Ob 1.05 so pri kraju Stankovo, občina Brežice, gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli zaklenjeno parkirano osebno vozilo in reševalcem nujne medicinske pomoči Brežice omogočili dostop do obnemogle osebe.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

sevnica
brežice
elektro celje
nmp brežice
pge krško
obvestila

Pridružite se nam

Novice iz Posavja