Skip to main content
V Posavju -0.3° C Četrtek, 9. februar 2023
24.05.2019
20:07
Foto: arhiv ePosavje
Policisti na Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave Celje so bili nekaj po 14. uri obveščeni o streljanju v Zidanem Mostu, ki sicer spadajo pod budno oko Policijske postaje Laško.

O streljanju so bili obveščeni po 14. uri

Streljanje v Zidanem Mostu

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, so bili o streljanju obveščeni malo po 14. uri, "trenutno pa preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti."

Poškodovan 32-letnik

V streljanju se je lažje poškodoval 32-letni moški, policisti pa bodo več o dogodku predstavili v naslednjih dneh, ko bodo zbrali vsa obvestila in preiskali dogajanje. Po poročanju RTV Slovenija je do streljanja prišlo v stanovanjski hiši.

25. maj

(21:00) V povezavi s streljanjem prijeli 22-letnika

Neprijavljen bival pri najemniku stanovanja, kjer je prišlo do streljanja

Policija je po petkovem streljanju v večstanovanjski hiši v Zidanem Mostu, v katerem je bil lažje poškodovan 32-letni moški, v petek pozno popoldne odvzela prostost 22-letniku. Omenjeni je neprijavljen bival pri najemniku stanovanja, kjer je prišlo do streljanja.

Policisti še zbirajo obvestila

Policisti ga sumijo povzročitve splošne nevarnosti, z zbiranjem obvestil in preverjanjem drugih okoliščin dogajanja še nadaljujejo, več podatkov pa bodo sporočili v prihodnjih dneh.

(bš)

radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja