Skip to main content
V Posavju 28.5° C Četrtek, 29. julij 2021
16.10.2020
20:55
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
V Veliki vasi so policisti prijeli tri državljane Bangladeša, na Obrežju v bosanskem tovornjaku dva Pakistanca, v Krškem pa so mladoletniku zasegli avtomobil.

V Veliki vasi prijeli tri državljane Bangladeša

Policisti Policijske postaje Krško so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Velike vasi pri Krškem izsledili in prijeli tri državljane Bangladeša, ki so nezakonito prestopili državno mejo. "Policijski postopki s tujci še niso zaključeni," pravijo na Policijski upravi Novo mesto.

V bosanskem tovornjaku dva Pakistanca

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so na vstopu v Slovenijo pri kontroli tovornega vozila bosanskih registrskih oznak odkrili dva državljana Pakistana, ki sta se skrita med tovorom poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujca so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

V Krškem ustavili mladoletnika za volanom

Avtomobil so mu zasegli

V četrtek okoli 21. ure so policisti Policijske postaje Krško v Krškem ustavili mladoletnika, ki je vozil osebni avtomobil. Policisti so kršitelju, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, avtomobil zasegli in zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

(eP)

krško
policija
državna meja

Pridružite se nam

Poglejte tudi