Skip to main content
Petek, 1. december 2023
09.12.2021
10:37
Foto: arhiv ePosavje
V zasneženem četrtkovem jutru so na Regijskem centru za obveščanje Brežice zabeležili tri prometne nesreče - dve v krški in eno v sevniški občini.

Tri nesreče

Nesreča pri Jablanici (Sevnica)

O prvi nesreči so bili na številki 112 obveščeni nekaj minut po eni uri zjutraj, ko je ob 1.08 v naselju Jablanica v občini Sevnica voznik z osebnim vozilom zdrsnil z zasneženega cestišča in obstal na strmini. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so kraj dogodka zavarovali, vozilo stabilizirali in ga s tehničnim posegom izvlekli na cestišče. V nesreči ni bil nihče poškodovan, o nesreči pa so bile obveščene pristojne službe.

Nesreča v Črni mlaki

Druga nesreča se je zgodila nekaj po pol šesti. Ob 5.34 je na odseku ceste Krško–Zdole, v naselju Kremen - po domače v Črni mlaki - voznica z osebnim vozilom zdrsnila z zasneženega cestišča v obcestni jarek. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so zavarovali kraj dogodka, vozilo stabilizirali in s pomočjo avto vitla izvlekli na cestišče. Tudi v tej nesreči k sreči ni bilo poškodovanih.

Nesreča pri Gorenji Lepi vasi

Do tretje nesreče, druge v krški občini, pa je prišlo med Kalcami in Gorenjo Lepo vasjo, ko je vozilo obtičalo na brežini. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali mesto nesreče in izvlekli vozilo na cestišče.

(eP)

sevnica
krško
vreme v posavju

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja