Skip to main content
V Posavju 30.2° C Četrtek, 18. avgust 2022
07.01.2022
14:42
Policija, državna meja
Foto: arhiv ePosavje
V ponedeljek je v Krškem 50-letnik napihal in ostal brez avtomobila, v torkovem popoldnevu možakar želel pobegniti pred policisti, spočil se je na policijski postaji.

Promet na krških cestah

50-letnik napihal in ostal brez avtomobila

Policisti so v ponedeljek popoldne v Krškem zaradi nezanesljive vožnje ustavili 50-letnega voznika – odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,68 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Ker je obenem vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, so mu zasegli še avtomobil.

Ko so ga vendarle ustavili, je želel pobegniti

V torkovem popoldnevu krški policisti ustavljali in nato ustavili voznika osebnega avtomobila, ki ni upošteval modre luči in sirene ter vozil nezanesljivo. Policisti so vidno pijanega voznika ustavili, pri čemer je hotel zbežati, zato so u porabili prisilna sredstva, ga vklenili in odpeljali v pridržanje na policijsko postajo. Možakar je odrejeni preizkus alkoholiziranosti odklonil.

Rompompom

Kršitev javnega reda in miru ter tatvina

V torek so krški policisti obravnavali prijavo kršitve javnega reda in miru ter domnevne tatvine v trgovini v Krškem. Po prvih podatkih so zgodaj popoldne na izhodu iz trgovine pri blagajni ustavili več oseb, za katere so sumili, da so v nahrbtnik skrili artikel in ga hoteli odnesti brez plačila. Prišlo je tudi do prerivanja, nakar so trgovino zapustili, osebje pa je o tem obvestilo policiste - ti za osebami še poizvedujejo.

Mladoletniki z metanjem petard vznemirjali mimoidoče

Policisti so v torek popoldne na Cesti 4. julija v Krškem obravnavali štiri otroke oziroma mladoletnike, ki naj bi metali petarde in s tem vznemirjali občane. Vse štiri so izsledil ter obvestili starše in center za socialno delo.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Zadnje novice