Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
09.12.2019
12:48
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so imeli čez vikend nekaj opravka z ogledom vlomov v stanovanjske hiše. Neznanci so nekaj škode povzročili v Gabrju pri Dobovi, Podsredi, Kozjem, na Malkovcu in Orehovem in tudi v Krškem.

Vikend tatovi: Dobova, Podsreda, Kozje, Krško, Orehovo

Vloma v Kozjem in Podsredi

Policisti na Policijski upravi Celje so v petek na območju Podsrede obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, iz katere je storilec ukradel gotovino in zbirateljske kovance. V Kozjem so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, storilec je ukradel gotovino.

Gabrje pri Dobovi

V Gabrju pri Dobovi je v petek nekdo skozi kletno okno vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

Vlom v avto na krškem pokopališču

Na parkirnem prostoru pokopališča v Krškem je v soboto nekdo izkoristil krajšo odsotnost oškodovanca in skozi okno vlomil v osebni avtomobil. Neznanec je odtujil torbico z denarjem, dokumenti, bančnimi karticami in mobilnim telefonom.

Malkovec

V Malkovec na območju Sevnice je v nedeljo med 17. in 18.30 neznanec skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil nakit, škode je za okoli 2000 evrov. 

Orehovo

Na Orehovem pa je med 16. in 18. uro nekdo skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar in nakit. Kot pravijo policisti, je z vlomom in tatvino povzročil za okoli 1900 evrov škode.

(bš)

podsreda
kozje
krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja