Skip to main content
Četrtek, 1. junij 2023
18.01.2022
21:23
Foto: arhiv ePosavje
V Zasapu pogrešajo bakrene žlebove, v Gmajni 20 kilogramov mesa, na Senovem in Malem Kamnu pa denar in zlatnino.

Bakreni žlebovi, cevi, meso

Zasap

V Zasapu so neznani storilci v zadnjem tednu dni iz zapuščene stanovanjske hiše ukradli okoli štirideset metrov bakrenih žlebov in cevi. Policisti pravijo, da so lastnikom povzročili za okoli 400 evrov materialne škode.

Gmajna

Več škode so povzročili v Gmajni. V petek popoldne so namreč neznanci izkoristili kratkotrajno odsotnost lastnikov med 18. in 20. uro in vlomili v hišo. Krški policisti so z ogledom ugotovili, da so neznanci pregledali prostore hiše in jih kar precej razmetali, nazadnje pa iz zamrzovalne skrinje odnesli okoli 20 kg mesa.

Vloma na Senovem in Malem Kamnu

700 evrov škode

V soboto zvečer so policiste klicali na Senovo, kjer je lastnik stanovanjske hiše ob vrnitvi domov ugotovil, da so mu v času odsotnosti vlomili. Policisti so opravili ogled kraja in ugotovili, da so storilci vlomili skozi stransko okno ter pregledali prostore. Oškodovanec pogreša nekaj denarja in zlatnine, skupaj pa so mu naredili za okoli 700 evrov škode.

2000 evrov škode

Policisti so bili obveščeni tudi, da so neznanci približno v istem času vlomili tudi v hiši na Malem Kamnu. Tudi v tem primeru so z ogledom ugotovili, da so storilci vlomili skozi okno. Po prvih ugotovitvah so iz hiše odnesli nekaj prihrankov, skupaj pa povzročili za skoraj 2000 evrov škode.

(eP)

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi