Skip to main content
Torek, 30. maj 2023
25.08.2020
14:20
Foto: arhiv ePosavje
Na glavni cesti Krško - Sevnica je v ponedeljek nekaj po 13.30 uri znova prišlo do prometne nesreče.

Nesreča v Brestanici

25. AVGUST 2020

(11:55) Kaj o nesreči pravijo policisti?

Na glavni cesti Krško – Sevnica je pri mostu čez Savo, odcep za Brestanico, je v ponedeljek popoldne prišlo do prometne nesreče med dvema avtoma in tovornim vozilom.

Vzrok za nesrečo: Prekratka varnostna razdalja

Do prometne nesreče naj bi po prvih ugotovitvah prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje 40-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v pred seboj vozeči avtomobil in ga potisnil v zadnji del prikolice tovornega vozila.

52-letnik se je v nesreči lažje poškodoval

52-letni voznik drugega avtomobila se je v nesreči lažje poškodoval in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v brežiško bolnišnico.

(16:20) V trku treh ena oseba poškodovana

Tovorno in dve osebni vozili

Ob 13.37 so na cesti Impoljca–Brestanica v naselju Gunte, občina Krško, trčili tovorno in dve osebni vozili.

Reševalci, gasilci in policisti

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu, nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči ter pomagali reševalcem pri nadaljnji oskrbi in prenosu poškodovane osebe, odstranili vozilo s cestišča, počistili cestišče in nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa.

112: Reševalci so eno osebo odpeljali v bolnišnico

"Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so eno osebo oskrbeli na kraju dogodka in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice," pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice.

(14:03) Hitro zaviranje in nalet nekaj metrov po križišču

Do nesreče je prišlo nekaj deset metrov za križiščem, ko se na glavno cesto vključite iz smeri Brestanice. V nesreči so bili udeleženi tovorno in dve osebni vozili, po dogodku so posredovali krški poklicni gasilci, reševalci nujne medicinske pomoči in policisti.

(13:48) Znova pri križišču in parkirišču

KRŠKO Nekaj po 13.30 uri so se čez Krško zaslišale sirene, v Brestanici je namreč prišlo do prometne nesreče. Do nesreče je znova prišlo na glavni cesti Krško - Brestanica pri križišču, oz. parkirišču. Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so sicer intervencijo odprli ob 13. uri in 37 minut.

(eP)

krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja