Skip to main content
V Posavju 11.6° C Sreda, 19. maj 2021
18.02.2021
09:13
Nesreča pri Zavratcu, 17. februar 2021
Sevniški gasilci, reševalci in policisti so po torkovi popoldanski nesreči v sredinem zgodnjem dopoldnevu znova posredovali z združenimi močmi, tokrat pri Zavratcu.

Nesreča pri Zavratcu

Z avtom v potok, s helikopterjem v Celje

V torkovem jutru, ob 8.44 je bilo, se je pri Zavratcu v občini Sevnica zgodila prometna nesreča, ko je voznica z osebnim vozilom zapeljala v potok.

Poškodovano so rešili s tehničnim posegom

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so kraj zavarovali, s tehničnim posegom izvlekli poškodovano voznico iz vozila in nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Sevnica pri oskrbi in prenosu poškodovanke. Gasilci so na kraju nesreče še preprečili iztekanje motornih tekočin, izvlekli vozilo iz potoka ter nudili pomoč policiji in avtovleki.

Helikopter pristal na Radni

Reševalci so za prevoz poškodovane aktivirali helikoptersko nujno medicinsko pomoč, sevniški gasilci so nato na Radni zavarovali kraj pristanka helikopterja Slovenske vojske, posadka helikopterja pa je z dežurno ekipo helikopterske nujne medicinske pomoči na krovu poškodovanko odpeljala v Splošno bolnišnico Celje

(09:12) Policisti uradno o nesreči pri Zavratcu

71-letnica izgubila oblast nad vozilom

Sevniški policisti so bili v sredo nekaj pred 9. uro obveščeni o prometni nesreči pri Zavratcu. Policisti so opravili ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 71-letna voznica osebnega avtomobila izgubila oblast nad vozilom, zapeljala preko nasprotnega voznega pasu in z vozilom obstala na brežini. "Huje poškodovano voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico," dodajajo.

sevnica
pgd sevnica
nmp sevnica
helikopter

Pridružite se nam

Novice iz Posavja