Skip to main content
Petek, 1. december 2023
15.02.2021
11:37
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Z avtomobila pri Brežicah neznanci ukradli registrske tablice, policisti so obvestili vse enote na širšem območju, registrske tablice pa so nato našli pri 24-letniku na območju Črnomlja.

Z avtomobila ukradli tablice, našli so jih pri Črnomlju

Brežiški policisti so bili v nedeljo zvečer obveščeni, da naj bi z vozila, parkiranega na dvorišču počitniške hiše, neznanci ukradli registrske tablice.

Obveščeni so bili policisti na širšem območju, iskanje obrodilo sadove

O tatvini je novomeški Operativno - komunikacijski center takoj seznanili policiste na širšem območju in policisti Policijske postaje Črnomelj so pri Gabru ustavili osebni avtomobil Renault megane za nameščenimi ukradenimi tablicami, ki so jih zasegli in vrnili oškodovancu.

24-letniku zasegli avtomobil

Policisti so 24-letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so avtomobil zasegli, na sodišče naslovili obdolžilni predlog in na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Policija, avtomobil, 113

Iz hiše odnesli žago, "laksrco" in agregat

Za okoli 500 evrov škode

Policisti poročajo tudi, da jih je oškodovanec obvestil, da je v zadnjih dveh mesecih v Selih pri Raki nekdo vlomil v počitniško hišo in odtujil motorno žago, kosilnico na nitko in agregat. Oškodovanec ocenjuje, da je oškodovan za 500 evrov.

(eP)

brežice
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja