Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
25.09.2020
19:08
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Z Mrtvic se je nekdo odpeljal s Škodo octavio, policisti so bili obveščeni tudi o vlomu na Bizeljskem, kjer ocenjujejo za okoli 2000 evrov škode.

Z Mrtvic se je nekdo odpeljal s Škodo octavio

Siva Škoda octavia: KK-FE-370

V noči na petek je nekdo z dvorišča stanovanjske hiše na Mrtvicah, na območju Policijske postaje Krško nekdo odtujil osebni avtomobil Škoda octavia, sive barve, letnik 2006, registrskih oznak KK-FE-370.

Vozilo je bilo odklenjeno

"Vozilo je bilo odklenjeno, v njem pa kontaktni ključi," pravijo policisti.

Ključev ne puščajte v avtomobilu, vozila pa zaklepajte!

Poskrbite za varnost svoje lastnine

Policisti občanom ponovno svetujejo, da ključev ne puščajo v vozilih. Vozila naj zaklepajo tudi v primeru, da so parkirana na dvoriščih stanovanjskih hiš. Ključe naj hranijo na varnem mestu. Tudi kolesa in mopede naj hranijo v garažah ali podobnih objektih in vrata objektov zaklepajo.

Upoštevajte osnovna samozaščitna ravnanja

"Z upoštevanjem osnovnih samozaščitnih ukrepov bodo na ta način bistveno zmanjšali tveganje, da postanejo žrtev kaznivega dejanj," dodajajo policisti.

Na Bizeljsekm skozi okno v hišo

Ocenjujejo, da je za okoli 2000 evrov škode

Na Bizeljskem je med 8.30 in 21. uro nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Kot pravijo policisti, je pregledal prostore in našel ter odtujil zlat nakit, po prvi oceni pa je povzročil za okoli 2000 evrov škode.

(eP)

brežice
krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja