Skip to main content
V Posavju 10.4° C Sreda, 20. oktober 2021
11.10.2021
08:21
Elektrika, voda, ceste, 13. avgust 2020
Grafika: ePosavje.com
Od ponedeljka zapora ceste v Brezini ter med Cerovcem in Budno vasjo. Brez električne energije na območju naselij Čatež, Smednik, Lošce, Zdole in Radna.

Zapora ceste v Brezini in med Cerovcem ter Budno vasjo

Občina Brežice obvešča o popolni zapori občinskih cest, JP 524011 Brezina (Petan) - vas (stacionaža od km 0.307 do km 0.521) in JP 524012 Brezina (Dobnar) - vas (stacionaža od km 0.00 do km 0.149). Zapora ceste bo zaradi izvedbe modernizacije javne poti od 11. oktobra do 10. novembra.

Zapora ceste Cerovec - Budna vas

Občina Sevnica obvešča o kratkotrajni popolni zapori, tipa E-6, na odseku lokalne ceste, št. 372441 Cerovec-Budna Vas, med priključkoma za hišno številko Budna vas 8 in hišno številko Budna vas 9A. Zapora ceste bo zaradi izvedbe del za obnovo vozišča LC na Zdevnem med 11. in 26. oktobrom.

Brez elektrike: Čatež, Smednik, Lošce, Zdole, Radna

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice na območju transformatorskih postaj Čatež, nizkonapetostno omrežje – Gostišče Grič med 8. in 13. uro ter Krška vas, nizkonapetostno omrežje – Prah med 9. in 12. uro.

Na področju nadzorništva Krško mesto ne bo elektrike na območju transformatorske postaje Smednik Bencinski servis med 8. in 12. uro, na področju nadzorništva Krško okolica pa na območju transformatorskih postaj Brezje, nizkonapetostno omrežje – Lošce med 8. in 14. uro ter Zdole vas, nizkonapetostno omrežje – Zdole med 8. in 12. uro.

Na področju nadzorništva Sevnica električne energije ne bo na območju transformatorske postaje Radna 2 med 7.30 in 10.30 uro.

Prejšnji teden v Posavju 13 izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili trinajst izrednih dogodkov, od tega eden v občini Brežice, devet v občini Krško, in tri v občini Sevnica.

Gasilci na Libni

V nedeljo so krški poklicni gasilci ob 15.23 na Libni s tehničnim posegom odprli vhodna vrata lovskega doma.

V petek zagorelo v Kerinovem Grmu

V petkovem večeru, ob 22.35 je bilo, je v naselju Kerinov Grm v občini Krško prišlo do požara v stanovanjskem objektu, kjer je gorela izolacija v medprostoru dvojne stene v bližini kurilne peči. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so pogasili požar, prezračili prostore in jih pregledali s termovizijsko kamero.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od petka dopoldne do ponedeljka zjutraj reševalcem posredovali 17 pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

obvestila
elektrika
elektro celje
krško
7

Pridružite se nam