Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
12.04.2019
08:31
Grafika: Google
Cesta Radeče - Zidani Most - Celje je bila v četrtkovem večeru nekaj časa zaprta, potem ko je v Zidanem Mostu prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom.

Nesreča pri kamnolomu v Zidanem Mostu

(8:30) Ena oseba umrla, še štirje poškodovani

Nesreča pri kamnolomu Ob 20.11 sta v Zidanem Mostu v občini Laško trčila avtobus in osebno vozilo. Celjski poklicni gasilci in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Laško so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, pregledali območje nesreče, preprečili iztekanje goriva iz avtobusa in ga prečrpali, razsvetljevali kraj dogodka, stabilizirali avtobus, odklopili akumulatorja na vozilih in iz osebnega vozila s tehničnim posegom izvlekli mrtvo osebo ter nudili pomoč policiji, avto vleki in vzdrževalcem cest pri sanaciji kraja nesreče.

Štiri poškodovane so odpeljali v Celje Reševalci nujne medicinske pomoči Laško so štiri poškodovane osebe prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

36-letnik zapeljal v levo in trčil v avtobus

Na Slovenski tiskovni agenciji pravijo, da je do nesreče prišlo, ko je 36-letni voznik osebnega vozila zapeljal na drugo stran ceste in trčil v avtobus, ki je pripeljal nasproti. Voznik osebnega vozila je ob trčenju umrl, 45-letna voznica avtobusa in trije potniki so lažje poškodovani.

(sos112, STA, bš, eP)

radeče
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja