Skip to main content
V Posavju 22.7° C Ponedeljek, 14. junij 2021
22.10.2019
08:43
Foto: arhiv ePosavje
Na Pijavškem v ponedeljeke zvečer nesreča, z 112 dva nujna poziva za pomoč, za en dan zapora cesta Kostanjevica - Črneča vas - Prušnja vas.

Na Pijavškem s ceste v varovalno ograjo

V ponedeljkovem večeru, ob 19.24 je bilo, je na glavni cesti pri Spodnjem Pijavškem, občina Krško, voznica z osebnim vozilom trčila v varovalno ograjo. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulator, cestišče posuli z vpojnimi sredstvi in ga očistili ter nudili pomoč policistom, poškodovanih k sreči ni bilo.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

(13:10) Pijana 43-letnica zaradi neprilagojene hitrosti s ceste

Policisti Policijske postaje Krško so bili nekaj pred 19.30 obveščeni o prometni nesreči na cesti med Krškim in Sevnico pri Spodnjem Pijavškem. Opravili so ogled in ugotovili, da je 43-lenta voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku izgubila oblast nad vozilom in zapeljala s ceste.

Napisali so jih kazen

Povzročiteljica, ki se je v nesreči lažje poškodovala, je imela v litru izdihanega zraka 0,36 miligramov alkohola. Zaradi kršitev cestno prometnih predpisov so ji izdali plačilni nalog.

Zapora ceste  Kostanjevica - Črneča vas - Prušnja vas

Kostak d.d. obvešča, da bodo danes izvedli popolno zaporo na cesti LC 191221 Kostanjevica – Črneča vas – Prušnja vas, zaradi asfaltacije vozišča. Zapora bo trajala predvidoma en dan.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

pge krško
policija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja