Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
31.05.2019
14:59
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško v soboto in nedeljo, 1. in 2. junija. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Kino KDK - tedenski napovednik, (1. in 2. junij)

Pokemon detektiv Pikachu

(Pokémon Detective Pikachu, Rob Letterman, ZDA, Japonska, 2019)

Prvič v zgodovini smo dobili "live action" Pokémon film z Ryanom Reynoldsom v glavni vlogi Pikatchuja, ki temelji na eni najbolj priljubljenih multigeneracijskih franšiz na svetu! Oboževalci bodo zdaj lahko doživeli Pikachuja na velikem platnu in sicer kot detektiva. Z 21-letnim Timom, sinom izginulega zasebnega detektiva, se podata na razburljivo detektivsko pustolovščino in odkrijeta šokantno resnico, ki lahko uniči miroljubno sožitje med Pokémoni in ljudmi ter ogrozi celotno Pokémon vesolje.

NA SPOREDU:

  • sobota, 1. 6., ob 18. uri

Rocketman

(Rocketman, Dexter Fletcher, Velika Britanija, ZDA, 2019)

Biografska zgodba o angleškem glasbeniku Eltonu Johnu bo zajela njegove začetke, od nadarjenega začetnika na londonski Kraljevi glasbeni akademiji, ter prikazala njegovo pot do svetovno znanega zvezdnika, ki je ustvarjal in sodeloval s priznanim tekstopiscem, pesnikom in pevcem Berniejem Taupinom. Sodelovala sta pri več kot tridesetih albumih, Taupin pa je zanj napisal večino pesmi. Gre za neolepšano rock 'n' roll glasbeno fantazijo.

NA SPOREDU:

  • sobota, 1. 6., ob 20. uri
  • torek, 11. 6., ob 20.15 uri

Aladin

(Aladdin, Guy Ritchie, ZDA, 2018)

Razburljiva in dinamična adaptacija Disneyjeve klasike Aladin, je razburljiva zgodba o šarmantnem majhnem lopovu Aladinu, hrabri in skromni princesi Jasmini, ter duhu iz svetilke, ki je potencialni ključ do njune prihodnosti. Njihovi pustolovščini se pridružijo še magični čarovnik Jafar, Jasminin oče Sultan, ki je zaskrbljen za dobrobit in prihodnost svoje hčerke, ter lep, a aroganten osvajalec Princ Anders.

NA SPOREDU:

  • nedelja, 2. 6., ob 18. uri

Godzilla 2: Kralj pošasti

(Godzilla: King of the Monsters, Michael Dougherty, ZDA, 2019)

Starodavne pošasti, za katere so mnogi mislili, da so samo miti, se ponovno dvigajo. In ne le to - intenzivno si prizadevajo za prevlado nad človeštvom. Vprašanje je, ali je soobstoj pošasti in ljudi sploh možen in zdi se, da je človeška vrsta močno ogrožena. Kriptozoološka agencija Monarch se sooča z množico uničujočih pošasti, vključno z mogočnim Godzilo, ki se spopade z Mothro, Rodanom in njegovim končnim nasprotnikom, triglavim kraljem Ghidorahom.

NA SPOREDU:

  • nedelja, 2. 6., ob 20.15 uri
  • nedelja, 9. 6., ob 20. uri
  • sreda, 12. 6., ob 20. uri

KINO KDK

Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija).

Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si
Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94).
Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

krško
napovednik
kulturni dom krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi