Skip to main content
Petek, 23. februar 2024
15.04.2019
16:37
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško od 16. do 21. aprila. Kaj se bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Kino KDK - tedenski napovednik (16. - 21. april)

Oni*

(Loro, Paolo Sorrentino, Italija, Francija, 2018)

Satiričen in ponekod domišljijski portret kontroverznega italijanskega politika in tajkuna Silvia Berlusconija ter njegovih krogov. Čedni mladenič Sergio ima eno samo ambicijo: zapustiti rojstno Taranto na jugu Italije in oditi v Rim, da bi se tam vključil v kroge večkratnega predsednika vlade Silvia Berlusconija. Svoj načrt uresničuje dosledno in brez moralnih pomislekov. Vrata v svet vplivnih in bogatih mu odpre trgovanje z lepimi mladimi dekleti, ki vplivneže spremljajo na različne dogodke in razvratne zabave.

NA SPOREDU:

  • torek, 16. 4., ob 19. uri

Prvič (After, Jenny Gage, ZDA, 2019)

Film Prvič je posnet po svetovnem knjižnem fenomenu, ki je obnorel tudi slovenske bralke. Tessa Young je predana študentka, vzorna hči in zvesta punca svoji srednješolski ljubezni. V prvem semestru kolidža pa se Tessin varni svet poruši, ko spozna skrivnostnega in motečega upornika Hardina. Dvomiti začne v vse, kar je verjela in začne se spraševati, kaj sploh hoče od življenja.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 18. 4., ob 18. uri
  • nedelja, 21. 4., ob 20. uri
  • petek, 26. 4., ob 18. uri

Stan in Olio

(Stan & Ollie, Jon S. Baird, Velika Britanija, ZDA, Kanada, 2018)

Stan Laurel in Oliver Hardy, najpriljubljenejša komika vseh časov, sta se leta 1953 odpravila na turnejo po Veliki Britaniji. Ko sta prišla v leta in je bila njuna kariera kraljev hollywoodske komedije že v zatonu, ju je čakala negotova prihodnost. Njuna turneja je bila slabo obiskana, a ker sta znala drug drugega vedno nasmejati, s svojim šarmom in lepoto predstav pa tudi občinstvo, sta kmalu spet osvojila srca množic. Turneja se je izkazala za več kot uspešno, vendar pa je dvojec začelo ogrožati Oliverjevo vse slabše zdravje. Pred nami se začne odstirati ganljiv portret komikov, ki se zavedata, da se približuje njun labodji spev, hkrati pa na novo odkrivata, koliko pomenita drug drugemu.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 18. 4., ob 20. uri

Hellboy

(Hellboy, Neil Marshall, ZDA, 2019)

Na podlagi stripov Mikea Mignole se Hellboy, ujet med svetovi nadnaravnega in človeškega, bori s staro čarovnico, ki je trdno odločena, da izpelje maščevanje do konca.

NA SPOREDU:

  • petek, 19. 4., ob 18. uri

Mačje pokopališče

(Pet Sematary, Kevin Kölsch, Dennis Widmyer, ZDA, 2019)

Grozljivka Mačje pokopališče, je nastala po istoimenskem romanu ameriškega pisatelja Stephena Kinga. Potem ko se družina iz mesta preseli na podeželje, kmalu ugotovi, da se v gozdu blizu njihove hiše, na pokopališču za domače živali, dogajajo nepričakovane in strašljive stvari.

NA SPOREDU:

  • petek, 19. 4., ob 20.15 uri

Gospod Link: V iskanju izgubljenega doma

(Missing Link, Chris Butler, Kanada, ZDA, 2019)

Gospod Link, velik in prijazen jeti, poskuša s pomočjo raziskovalca Lionela Frosta najti svoje dolgo izgubljene sorodnike v skriti deželi Shangri-La. Skupaj s pustolovko Adelino se zabavni trio odpravi na popotovanje po svetu, da bi svojemu novemu prijatelju pomagali najti njegov dom.

SINHRONIZIRANO

NA SPOREDU:

  • nedelja, 21. 4., ob 18. uri

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija).

Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si
Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94).
Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Filmi označeni z znakom * so umetniški filmi

(KD Krško, eP)

krško
kulturni dom krško
napovednik

Pridružite se nam

Poglejte tudi