Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
13.08.2019
12:09
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško 17. in 18. avgusta. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Filmski program v Kinu Kulturnega doma Krško

(17. in 18. avgust 2019)

Angry Birds Film 2

(The Angry Birds Movie 2, Thurop Van Orman, ZDA, Finska, 2019)

Naši najljubši zapriseženi sovražniki, jezni ptiči in zeleni pujsi, se vračajo v nadaljevanju animiranega hita iz leta 2016. Ampak tokrat se bo sovraštvo med ptiči in pujsi zaradi nepredvidenih okoliščin korenito spremenilo. Ob novi nevarnosti, ki bo ogrozila tako ptiče kot pujse, bodo morali naši priljubljeni junaki skleniti zelo nelagodno zavezništvo. Rdeči, Žak, Bomba in Mogočni orel rekrutirajo Žakovo sestro Srebrno in sklenejo zavezništvo s pujsami Leonardom, njegovo pomočnico Kati in iznajditeljem Gabrom, da bi dosegli vprašljivo premirje in ustvarili nenavadno super ekipo, ki bo rešila njihove domove.

SINHRONIZIRANO

NA SPOREDU:

  • sobota, 17. 8., ob 18. uri
  • nedelja, 18. 8., ob 18. uri
  • četrtek, 22. 8., ob 18. uri

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu

(Once Upon a Time ... in Hollywood, Quentin Tarantino, ZDA, Velika Britanija, 2019)

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu je prava pravcata hollywoodska zgodba, ki pripoveduje o igralcu in njegovem dvojniku, ki se odpravita na pot, da bi našla svoje mesto pod soncem v neizprosni filmski industriji. Njuno potovanje se odvija ob vrhuncu hipijevskega Hollywooda davnega leta 1969. Glavna junaka filma, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), nekdanja zvezda kavbojske TV-serije, in njegov dolgoletni dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt), se v obdobju zadnjih vzdihljajev zlatega Hollywooda borita za uspeh v svetovni prestolnici filmske industrije, ki je sploh ne prepoznata več.

NA SPOREDU:

  • sobota, 17. 8., ob 20. uri
  • nedelja, 18. 8., ob 20. uri
  • sobota, 24. 8., ob 20. uri
  • četrtek, 29. 8., ob 19. uri

Letni kino: Diego Maradona

(Diego Maradona, Asif Kapadia, Velika Britanija, 2019)

Argentinski nogometaš in trener Diego Armando Maradona, rojen oktobra 1960 v Buenos Airesu, velja za enega najboljših nogometašev vseh časov. Dosegel je izjemne uspehe tako z argentinsko reprezentanco kot s klubi. Bil je mojster navdiha, nogometaš umetnik. Vseskozi je razburjal tudi s svojim temperamentnim obnašanjem. Po težavah z drogo in umiku k Fidelu Castru se je zadnje čase izpostavil kot vodja antiglobalističnih demonstracij.

NA SPOREDU:

  • petek, 16. 8., ob 21. uri (atrij gradu Rajhenburg / Romanska dvorana v primeru slabega vremena) vstop prost

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

kulturni dom krško
krško
napovednik

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja