Skip to main content
V Posavju 30.4° C Sreda, 29. junij 2022
22.08.2019
12:16
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 22. in 25. avgustom. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Filmski program v Kinu Kulturnega doma Krško

(22. do 25. avgusta 2019)

Angry Birds Film 2

(The Angry Birds Movie 2, Thurop Van Orman, ZDA, Finska, 2019)

Naši najljubši zapriseženi sovražniki, jezni ptiči in zeleni pujsi, se vračajo v nadaljevanju animiranega hita iz leta 2016. Ampak tokrat se bo sovraštvo med ptiči in pujsi zaradi nepredvidenih okoliščin korenito spremenilo. Ob novi nevarnosti, ki bo ogrozila tako ptiče kot pujse, bodo morali naši priljubljeni junaki skleniti zelo nelagodno zavezništvo. Rdeči, Žak, Bomba in Mogočni orel rekrutirajo Žakovo sestro Srebrno in sklenejo zavezništvo s pujsami Leonardom, njegovo pomočnico Kati in iznajditeljem Gabrom, da bi dosegli vprašljivo premirje in ustvarili nenavadno super ekipo, ki bo rešila njihove domove.

SINHRONIZIRANO NA SPOREDU:

  • četrtek, 22. 8., ob 18. uri

Yesterday

(Yesterday, Danny Boyle, Velika Britanija, 2019)

Kaj bi naredili, če nihče na svetu ne bi slišal za eno najbolj priljubljenih skupin vseh časov, vi pa bi znali zaigrati vse njihove največje uspešnice? To se po spletu nepredvidenih okoliščin zgodi mlademu umetniku Jacku Maliku, ki se skuša uveljaviti kot pevec in se čez noč znajde v svetu, v katerem skupina The Beatles sploh ni obstajala. S pomočjo agentke Debre se nastopi, v katerih Jack zaigra in zapoje skladbe ene največjih skupin vseh časov, ki jih nihče še nikoli ni slišal, kar vrstijo. Potem ko se njegova slava strmo vzpenja, pa tvega, da bo izgubil svojo najboljšo prijateljico iz otroštva Ellie, ki ga je vedno podpirala in bila edina, ki je verjela vanj. Jack se znajde pred veliko dilemo - ali naj postane svetovno slaven ali naj razkrije, da skladbe niso njegove…

NA SPOREDU:

  • četrtek, 22. 8., ob 20. uri
  • nedelja, 25. 8., ob 20. uri
  • sobota, 31. 8., ob 20. uri

Veliko popotovanje

(The Big Trip, Natalia Nilova, Vasiliy Rovenskiy, Rusija, ZDA, 2019)

Veliko popotovanje se prične, ko raztresena štorklja – Poštar – po nesreči dostavi mladička pando na napačen naslov – k medvedu Mik Miku namesto k družini Panda. Mik Mik, medved, ki vedno dela vse po pravilih, mora zdaj organizirati ekspedicijo za vrnitev malega pande k svojim pravim staršem. Njegov neumorni sosed, zajček Oskar, ga hitro prepriča, da se mu bo na potovanja pridružil, po poti pa spoznata še zgovornega pelikana Grofa in prestrašenega volka Janusa, romantičnega tigra Amurja, skupaj pa se morajo soočiti z velikimi izzivi in nevarnostmi, vendar so odločeni, da bo panda prišel varno v prave roke.

NA SPOREDU:

  • sobota, 24. 8., ob 18. uri
  • nedelja, 25. 8., ob 18. uri
  • sobota, 31. 8., ob 18. uri

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu

(Once Upon a Time ... in Hollywood, Quentin Tarantino, ZDA, Velika Britanija, 2019)

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu je prava pravcata hollywoodska zgodba, ki pripoveduje o igralcu in njegovem dvojniku, ki se odpravita na pot, da bi našla svoje mesto pod soncem v neizprosni filmski industriji. Njuno potovanje se odvija ob vrhuncu hipijevskega Hollywooda davnega leta 1969. Glavna junaka filma, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), nekdanja zvezda kavbojske TV-serije, in njegov dolgoletni dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt), se v obdobju zadnjih vzdihljajev zlatega Hollywooda borita za uspeh v svetovni prestolnici filmske industrije, ki je sploh ne prepoznata več.

NA SPOREDU:

  • sobota, 24. 8., ob 20. uri
  • četrtek, 29. 8., ob 19. uri

Letni kino: Stan in Olio

(Stan & Ollie, Jon S. Baird, Velika Britanija, ZDA, Kanada, 2018)

Stan Laurel in Oliver Hardy, najpriljubljenejša komika vseh časov, sta se leta 1953 odpravila na turnejo po Veliki Britaniji. Ker sta znala drug drugega vedno nasmejati, s svojim šarmom in lepoto predstav pa tudi občinstvo, sta ponovno osvojila srca množic. Turneja se je izkazala za več kot uspešno, vendar pa je dvojec začelo ogrožati Oliverjevo vse slabše zdravje. Pred nami se začne odstirati ganljiv portret komikov, ki se zavedata, da se približuje njun labodji spev, hkrati pa na novo odkrivata, koliko pomenita drug drugemu.

NA SPOREDU:

  • sobota, 24. 8., ob 21. uri (atrij gradu Rajhenburg / Romanska dvorana v primeru slabega vremena) vstop prost

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

krško
kulturni dom krško
napovednik

Pridružite se nam