Skip to main content
V Posavju 2.8° C Nedelja, 5. december 2021
26.06.2019
21:16
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 27. in 29. junijem. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Filmski program v Kinu Kulturnega doma Krško

(27. in 29. junij 2019)

Svet igrač 4

(Toy Story 4, Josh Cooley, ZDA, 2019)

Disney Studio in režiser Josh Cooley nam prinašata neverjetno zgodbo o igračkah in njihovem razburljivem živem svetu, ko se podajo na pustolovščino, polno prijateljstva in humorja. Glavni junak Woody je od nekdaj prepričan, da ima svoje posebno mesto na svetu in njegova prioriteta je skrb za svoje otroke. Ko Bonnie svojo nekdaj najljubšo igračo zavrže kot smet, Woody vzame stvari v svoje roke in pokaže Forkyju, da mora sprejeti sebe, tak kot pravzaprav je. Ko Bonnie zbere družbo za družinski izlet, Woddy pristane na nepričakovani avanturi, ki vključuje ponovno druženje z njegovo že davno izgubljeno prijateljico, Be Peep. Po večletnem potepanju, Bo-jin avanturistični duh in življenje na cesti kvari njeno nežno porcelanasto zunanjost. Woody in Bo odkrijeta popolnoma drug svet, ko oživita kot igrački.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 27. 6., ob 18. uri
  • sobota, 29. 6., ob 18. uri
  • četrtek, 4. 7., ob 18. uri
  • nedelja, 7. 7., ob 18. uri

Otroška igra

(Child's Play, Lars Klevberg, ZDA, 2019)

Na velika platna prihaja grozljivka o že dobro znani igrači po imenu Chucky, ki pa ni igrača, temveč zlovešči in hladnokrvni ubijalec. Posodobljeni Chucky pa bo zaradi moderne tehnologije še naprednejši. Samohranilka Karen (Aubrey Plaza) svojemu sinu Andyju (Gabriel Bateman) za rojstni dan podari igračo, ne da bi vedela, da je igrača zlobne narave in ima zmožnost ubijati. Posodobljen Chucky je veliko bolj napreden, kot Chucky iz originalne grozljivke iz leta 1988. Na voljo ima še več načinov, da vas ubije. Zdaj lahko dostopa do drugih naprav, pogleda skozi njih, prevzame termostate, vozila, robote in podobno… Uporabi lahko vse, kar je na voljo, da terorizira in ubije. Spoznajte Chuckyja 2.0.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 27. 6., ob 20. uri
  • sobota, 29. 6., ob 20. uri

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

krško
kulturni dom krško
napovednik

Pridružite se nam

Novice iz Posavja