Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
29.10.2019
08:21
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 29. oktobrom in 3. novembrom. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Mali jeti

(Abominable, Tim Johnson, Todd Wilderman, ZDA, 2019)

Podali se bomo na nepozabno epsko avanturo v kraje na daljni vzhod. Ko najstnica Yi na strehi svojega bloka v Šanghaju naleti na mladega jetija, ga s svojima neustrašnima prijateljema Jinom in Pengom poimenuje »Everest« in vsi skupaj se odpravijo na epsko popotovanje na najvišjo goro sveta, da bi magično bitje znova našlo svoje starše in dom. Trije prijatelji pa se bodo morali na dolgi poti do gore Everest spretno izogibati premožnemu Burnishu in zoologinji Dr. Zari, ki skušata jetija na vsak način ujeti.

SINHRONIZIRANO NA SPOREDU:

  • torek, 29. 10., ob 16. uri

Košarkar naj bo 2

(Košarkar naj bo 2, Boris Bezić, Slovenija, 2019)

Minili sta dve leti odkar smo junake knjižne uspešnice Primoža Suhodolčana Košarkar naj bo spoznali na filmskih platnih. V kino se z novimi dogodivščinami vračajo že to jesen. V tem času je Ranta zagotovo še malo zrasel, v marsičem pa je ostal tak, kot ga poznamo iz prvega dela uspešnice, ki si jo je ogledalo skoraj 80.000 ljudi – zagrizen košarkar, zvest prijatelj zabavnemu Smodlaku in privlačen fant, ki mu je uspelo osvojiti srce najlepše punce na šoli.

NA SPOREDU:

  • torek, 29. 10., ob 18. uri
  • sreda, 30. 10., ob 16. uri

Zlohotnica: Vladarica zla

(Maleficent Mistress of Evil, Joachim Rønning, ZDA, 2019)

V Disneyjevi Zlohotnici: Vladarici zla, nadaljevanju svetovnega hita zgodbe o Trnuljčici iz leta 2014, začenjata Vladarica zla in njena varovanka Aurora raziskovati kompleksne odnose znotraj družine. Zaradi prihajajoče Aurorine poroke, se ti odnosi razvijajo v različne smeri in se na svoji poti srečajo z nepričakovanimi zavezniki in novimi mračnimi silami.

NA SPOREDU:

  • nedelja, 27. 10., ob 17.uri
  • torek, 29. 10., ob 20. uri

Preboj*

(Preboj, Dejan Babosek, Slovenija, 2019)

Marec 1945. V težki zimi se je na visokogorsko planoto umaknila skupina 500 partizanov, ki jih je v dolinah obkolila SS divizija z 12.000 vojaki. Komandant Franc Sever Franta (Domen Valič) se znajde pred nemogočo nalogo, ko mora iz neprepustnega obroča rešiti svoje borce. Po celodnevni krvavi bitki, se jim je v težkih razmerah uspelo prebiti skozi obroč na svobodo. To je zgodba preživelih herojev.

NA SPOREDU:

  • sreda, 30. 10., ob 18. uri
  • nedelja, 3. 11., ob 19. uri

Strašila

(Haunt, Scott Beck in Bryan Woods, ZDA, 2019)

V hiši strahov tokrat niso navadna STRAŠILA! Na noč čarovnic skupina prijateljev naleti na hišo, v kateri izjemno straši in kjer iz obiskovalcev izvabijo najhujše strahove. Noč postane smrtonosna, saj prijatelji kmalu pridejo do zastrašujočega spoznanja, da so nekatere nočne more resnične.

NA SPOREDU:

  • sreda, 30. 10., ob 20. uri

Bacek Jon film: Farmagedon

(Shaun the Sheep Movie: Farmageddon, Will Becher, Richard Phelan, Nick Park, ZDA, Velika Britanija, Francija, 2019)

Pripravite se na bližnje srečanje ovčje vrste! Drugi film uspešnice o BACKU JONU, ki je navdušila otroke in odrasle leta 2014. Ko na kmetiji strmoglavi vesoljska ladja z nezemljančkom izjemnih sposobnosti, se Bacek Jon poda na misijo, saj želi svojega prijatelja iz druge galaksije čim prej spraviti domov, preden ga ujame zlobna organizacija.

SINHRONIZIRANO NA SPOREDU:

  • sobota, 2. 11., ob 17. uri
  • nedelja, 3. 11., ob 17. uri
  • nedelja, 10. 11., ob 17. uri

Terminator: Temačna usoda

(Terminator: Dark Fate, Tim Miller, ZDA, Kitajska, 2019)

Dobrodošli v dan po sodnem dnevu. Producent James Cameron se vrača, skupaj z režiserjem Timom Millerjem za TERMINATOR: TEMAČNA USODA!

35 let je minilo od prvega Terminatorja, vendar pa bomo v novem nadaljevanju gledali legende starega - Linda Hamilton (Sarah Conor) in Arnold Schwarzenegger (T-800) se s filmom Terminator: Temačna usoda vračata v svoji ikonični vlogi. Prva dva filma o Terminatorju sta govorila o težavah in sprejemanju tehnologije, robotov in inteligence iz prihodnosti, ideja novega filma pa je zgodba, ki ima smisel v današnjem času. Veliko stvari se namreč zdi kot prerokba, saj počasi postajajo realnost, v kateri živimo.

NA SPOREDU:

  • sobota, 2. 11., ob 19. uri
  • torek, 5. 11., ob 18. uri
  • petek, 8. 11., ob 18. uri

KINO KDK

Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Filmi označeni z znakom * so umetniški filmi.

(KD Krško, eP)

krško
kulturni dom krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja