Skip to main content
V Posavju 11.2° C Četrtek, 22. oktober 2020
30.12.2019
09:21
Vohuni pod krinko, Kulturni dom Krško
Grafika: Kulturni dom Krško
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 29. decembrom 2019 in 5. januarjem 2020. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu.

Cats, Kino Krško

Cats

(Cats, Tom Hooper, Velika Britanija, ZDA, 2019)

Konec leta bo glasbeno obarvan, saj na velika platna prihaja epski glasbeno fantazijski film z naslovom Cats. Gre za filmsko adaptacijo priljubljenega muzikala Andrewa Lloyda Webbra Mačke in pesmi iz zbirke Mačke T. S. Eliota. Mačke, muzikal z enim najdaljših stažev v West Endu in na Broadwayu, so svetovno premiero doživele v New London Theatru leta 1981, kjer so jih igrali rekordnih 21 let in izvedli skoraj 9000 predstav. Mačke, ki se zbirajo na smetišču ob polni luni, se morajo v eni noči odločiti, katera bo tista izbrana, ki bo odšla v "mačja nebesa" in se vrnila nazaj v novo življenje.

NA SPOREDU:

  • petek, 3. 1., ob 18. uri
  • nedelja, 5. 1., ob 18. uri

Vojna zvezd, vzpon Skywalkerja

Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja

(Star Wars: The Rise of Skywalker, J. J. Abrams, ZDA, 2019)

Produkcijska hiša Lucasfilm in režiser J. J. Abrams ponovno združujeta moči, da bi gledalce širom sveta ponesli na epsko popotovanje v oddaljeno galaksijo v novem, devetem filmu Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja. V zaključnem delu sage o Skywalkerju, se bodo pojavile nove legende in tako zadnji boj za svobodo šele prihaja.

NA SPOREDU:

  • petek, 3. 1., ob 20. uri
  • sobota, 4. 1., ob 19. uri

Vohuni pod krinko

Vohuni pod krinko

(Spies in Disguise, Nick Bruno, Troy Quane, ZDA, 2019)

Leti, leti, leti, leti,... VOHUN! Najboljši vohun na svetu Lance Sterling (Rok Kunaver) bo januarja postal MOGOČEN, HITER in NEPREDVIDLJIV GOLOB, to najboljšo in nikoli videno krinko pa mu bo zagotovil znanstvenik Walter (Andrej Zalesjak). Novi animirani film studia, ki je prinesel Bikca Ferdinanda, poln zabave, obratov in zapletov velja za eno najbolj pričakovanih animacij leta.

SINHRONIZIRANO

NA SPOREDU:

  • sobota, 4. 1., ob 17. uri
  • nedelja, 5. 1., ob 16. uri
  • sobota, 11. 1., ob 18. uri
  • nedelja, 12. 1., ob 16. uri

KINO KRŠKO Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo. Filmi označeni z znakom * so umetniški filmi.

(KD Krško, eP)

kino spored
napovednik
krško
kulturni dom krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja