Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
04.05.2019
13:05
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško v soboto in nedeljo, 4. in 5. maja. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Kino KDK - tedenski napovednik

Čudežni park (3D)

(Wonder Park, Dylan Brown, Španija, ZDA, 2019)

Deklica June, polna domišljije in optimizma, odkrije zabaviščni park Wonderland, ki je skrit globoko v gozdu. V parku je polno zabavnih vrtiljakov in vratolomnih prog, tam so celo smešne govoreče živali. Edina pomanjkljivost parka je popolno nered. June kmalu ugotovi, da je park le v njeni domišljiji in da je edina, ki ga lahko popravi. Skupaj z živalmi zaviha rokave in se loti popravil, da bi rešila magični park in vanj znova vnesla čudež.

NA SPOREDU:

  • sobota, 4. 5., ob 18. uri

 

Maščevalci: Zaključek

(Avengers: Endgame, Anthony Russo, Joe Russo, ZDA, 2019)

Režiserja Anthony in Joe Russo, Marvel studio in Disney nam prinašajo najbolj pričakovan in najbolj razburljiv film leta „Maščevalci: Zaključek“. Po uničujočih dogodkih v filmu Maščevalci: Brezmejna vojna (2018), je vesolje v ruševinah. S pomočjo ostalih zaveznikov, se Maščevalci ponovno združujejo, da bi uničili Thanosove moči in vrnili red v vesolje.

NA SPOREDU:

  • sobota, 4. 5., ob 20. uri

Drobižki 2

(Minuscule - Les mandibules du bout du monde, Hélene Giraud, Thomas Szabo, Francija, Kitajska, 2018)

Na velike ekrane se po petih letih vračajo Drobižki, majhne žuželke, ki doživljajo nepričakovane pustolovščine in s svojim nekonvencionalnim humorjem zabavajo tako mlade kot malo starejše gledalce. Potem ko se je pikapolonica v prvem delu spoprijateljila z mravljami in jim pomagala braniti mravljišče, se bo v drugem delu po nesrečnem naključju znašla daleč od doma in tam reševala dom novih prijateljev.

NA SPOREDU:

  • nedelja, 5. 5., ob 18. uri
  • nedelja, 19. 5., ob 18. uri

Zapelji me, če me moreš

(Long Shot, Jonathan Levine, ZDA, 2019)

Fred Flarsky, brezposelni novinar, prizadet in uničen od lastne nesreče, se odloči, da bo osvojil Charlotte Field, njegovo simpatijo iz otroštva, ki je danes ena najmočnejših in nedosegljivih žensk na planetu. On je politični novinar, s talentom za vse, kar prinaša težave. Ona je najboljša diplomatka v državi s talentom za … pravzaprav karkoli. Ko se Fred (Seth Rogen) odloči, da se bo ponovno zbližal s srednješolsko simpatijo (Charlize Theron), jo navduši s humorjem in mladostniškim idealizmom. Žal pa lahko njegova brezskrbnost uniči njeno kariero pot, ki je tik pred pomembno prelomnico.

NA SPOREDU:

  • nedelja, 5. 5., ob 20. uri
  • četrtek, 9. 5., ob 20. uri

KINO KDK

Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija).

Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si
Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94).

Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

(KD Krško, eP)

krško
kulturni dom krško
napovednik

Pridružite se nam