Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
04.09.2019
07:07
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 4. in 8. septembrom. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Filmski program v Kinu Kulturnega doma Krško

(4. - 8. september 2019)

Angel je padel

(Angel Has Fallen, Ric Roman Waugh, ZDA, 2019)

Tretje poglavje filmske franšize, ki se je začela s Padcem Olimpa in nadaljevala z London je padel. V tretjem delu je agentu Banningu podtaknjen poskus atentata na predsednika, iz katerega bo moral izvleči svojo tako svojo lastno agencijo kot FBI ter odkriti resnico o poskusu atentata.

NA SPOREDU:

  • sreda, 4. 9., ob 19. uri

Beli vran

(The White Crow, Ralph Fiennes, Velika Britanija, Srbija, Francija, 2018)

Biografska drama o ključnem trenutku v življenju mladega Rudolfa Nurejeva, ki jo britanski igralec Ralph Fiennes zrežira kot preplet globokega poklona velikemu baletniku in napetega trilerja iz obdobja hladne vojne. Piše se leto 1961 in dvaindvajsetletni Rudolf Nurejev kot član baletne skupine prestopa meje Sovjetske zveze. Svetovljanski Pariz ga s svojo prefinjenostjo, umetniškim vrenjem in nebrzdanim nočnim življenjem popolnoma prevzame. Mesto zajema z veliko žlico, a ves čas pod budnim očesom KGB-ja – zlasti potem, ko se večni upornik kljub prepovedi druženja z Zahodnjaki sumljivo zbliža z vplivno Parižanko Claro Saint. A kmalu bo moral sprejeti odločitev, ki bo njegovo življenje in svet baleta zaznamovala za vselej.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 5. 9., ob 19. uri
  • sreda, 11. 9., ob 20. uri

Tisto: Drugo poglavje

(IT Chapter Two, Andy Muschietti, ZDA, 2019)

Filmski hit TISTO je leta 2017 napolnil kino blagajne in zaslužil več kot 700 milijonov dolarjev po svetu, redefiniral žanr, postal del popoularne kulture in grozljivka z največjim zaslužkom v zgodovini. Ker se zlo v Derry vrača na vsakih 27 let, TISTO DRUGO POGLAVJE združi like, ki so odšli vsak svojo pot pred skoraj tremi desetletji. 27 let po grozotah se morajo, zdaj odrasli člani Kluba zgub, vrniti nazaj v Derry, po tem, ko prejmejo srhljiv telefonski klic. Jih bo tam ponovno pričakal klovn Pennywise?

NA SPOREDU:

  • petek, 6. 9., ob 19. uri
  • sobota, 7. 9., ob 19.45 uri
  • petek, 13. 9., ob 19. uri

Zmajček Tabaluga

(Tabaluga - Der Film, Sven Unterwaldt, Toby Genkel, Nemčija, 2018)

Animirana pustolovščina, ki razkriva zgodbo malega zmajčka Tabaluge. Ta se odpravi na potovanje, kjer bi našel svoj ogenj, saj se kot zadnji zmajček svoje vrste ni naučil bruhati ognja in se zato ne počuti kot pravi zmaj.

NA SPOREDU:

  • sobota, 7. 9., ob 18. uri
  • nedelja, 8. 9., ob 18. uri
  • sobota, 14. 9., ob 18. uri

Koža

(Skin, Guy Nattiv, ZDA, 2018)

Brezskrbni mladenič Bryon Widner, ki so ga vzgojili rasistični obritoglavci (skinheadi) in je bil zloglasen med belimi supremacisti, se odloči, da obrne hrbet sovraštvu in nasilju in tako spremeni svoje življenje, tudi s pomočjo ženske, ki jo ljubi. Gre za neverjetno resnično zgodbo človeka, ki je več kot eno leto na obrazu in telesu prenašal boleče operacije odstranitve tetovaž, ki so ga povezovale z njegovo grozovito preteklostjo.

NA SPOREDU:

  • nedelja, 8. 9., ob 19.45 uri
  • četrtek, 12. 9., ob 18. uri

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

kulturni dom krško
napovednik
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja