Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
06.05.2019
14:24
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško v soboto in nedeljo, 4. in 5. maja. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

ŠKL - Šport tisočerih obrazov

(ŠKL - Šport tisočih obrazov, Toni Cahunek, Slovenija, 2019)

ŠKL je znamka, ki je zaznamovala generacije. Skozi četrt stoletja je Šolska košarkarska liga medse pritegnila mnoge mladostnike iz vse Slovenije in tako združila na tisoče obrazov, ki so ob projektu zoreli in nabirali življenjske izkušnje. Skozi dokumentarni film spremljamo uresničitev ideje, ki je ob manjku kakovostnih šolskih programov v času tranzicije, prerasla v temeljni državni projekt za osnovnošolce in srednješolce.

NA SPOREDU:

  • torek, 7. 5., ob 18. uri
  • četrtek, 9. 5., ob 18. uri

Čista zloba

(Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile, Joe Berlinger, ZDA, 2019)

Biografska kriminalna srhljivka o najbolj razvpitemu serijskemu morilcu vseh časov, Tedu Bundyju, ki ga bo upodobil igralec Zac Efron. Film posnet po resničnih dogodkih, je prikazan skozi oči Bundyjevega dolgoletnega dekleta Elizabeth Kloepfer (Lily Collins), ki si je vrsto let zatiskalo oči pred resnico in zanikalo vse obtožbe zoper njega, a ga na koncu le predalo policiji.

NA SPOREDU:

  • torek, 7. 5., ob 20. uri
  • torek, 21. 5., ob 20. uri

Zapelji me, če me moreš

(Long Shot, Jonathan Levine, ZDA, 2019)

Fred Flarsky, brezposelni novinar, prizadet in uničen od lastne nesreče, se odloči, da bo osvojil Charlotte Field, njegovo simpatijo iz otroštva, ki je danes ena najmočnejših in nedosegljivih žensk na planetu. On je politični novinar, s talentom za vse, kar prinaša težave. Ona je najboljša diplomatka v državi s talentom za … pravzaprav karkoli. Ko se Fred (Seth Rogen) odloči, da se bo ponovno zbližal s srednješolsko simpatijo (Charlize Theron), jo navduši s humorjem in mladostniškim idealizmom. Žal pa lahko njegova brezskrbnost uniči njeno kariero pot, ki je tik pred pomembno prelomnico.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 9. 5., ob 20. uri

KINO KDK

Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si

Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94).
Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

krško
kulturni dom krško
napovednik

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja