Skip to main content
V Posavju 7° C Sreda, 24. 2024
08.10.2019
19:03
Grafika: Kino KDK
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 8. in 10. oktobrom. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Prekletstvo Valburge

(Prekletstvo Valburge, Tomaž Gorkič, Slovenija, 2019)

Dva brata, majhna prevaranta, zaradi dosedanjega slabega poslovanja skujeta veleumni načrt za prevaro vseprisotnih premožnih turistov v mestu. Njun načrt je voden turistični ogled lokalne, za javnost zaprte graščine, kjer jih bosta s pomagačem oskubila do zadnjega novca. Za marketinško potezo, ki bo privabljala trume turistov, uporabita mistično legendo povezano z zgodovino graščine. Zbereta prvo skupino turistov v kateri so; švedski satanist na pohodu za dolgo izgubljeno satanistično relikvijo, francoski gotičarji na lovu za vampirji, ruski porno producent z igralkama na poizkusnem snemanju filma in nemška turista, ki sta samo velika ljubitelja piva. Vendar pa se v graščini skriva prava legenda, ki je veliko bolj krvava in strašna. To je groza v vsej svoji slavi, to je prekletstvo Valburge.

NA SPOREDU:

  • torek, 8. 10., ob 18. uri
  • torek, 15. 10., ob 20. uri
  • sreda, 30. 10., ob 18. uri

Rambo: Do zadnje kaplje krvi

(Rambo V: Last Blood, Adrian Grunberg, ZDA, 2019)

Da bi se soočil s poslednjo misijo, se mora Rambo soočiti s svojo preteklostjo in obnoviti svoje neusmiljene borilne veščine. Smrtonosno popotovanje, zarote in maščevanje - bo obeležilo zadnje poglavje v tej legendarni in kultni seriji filmov.

NA SPOREDU:

  • torek, 8. 10., ob 19.30 uri

Dvojnik

(Gemini Man, Ang Lee, Kitajska, ZDA, 2019)

50-letnega upokojenega elitnega morilca, Henryja Brogana (Will Smith), zasleduje in mu streže po življenju skrivnostni mladenič, ki lahko predvidi vsak njegov korak. Brogan ugotovi, da gre za njegovega 24-letnega klona. Skupaj s kolegoma se znajde na begu, na poti pa iščejo resnico. Njihovo odkritje Brogana prisili, da gre proti ljudem, ki jim zaupa, in moral se bo odločiti, katero življenje je več vredno - njegovo ali življenje klona.

NA SPOREDU:

  • petek, 11. 10., ob 18. uri
  • nedelja, 13. 10., ob 19. uri
  • četrtek, 17. 10., ob 18. uri

Joker

(Joker, Todd Phillips, ZDA, Kanada, 2019)

Warner Bros. Pictures prinaša film o najbolj znanem negativcu mesta Gotham - Jokerju. Do sedaj smo v vlogaj Jokerja videli legendarnega Jacka Nicholsona in pokojnega Heatha Ledgerja, zdaj pa to mračno in izjemno zahtevno vlogo prevzema Joaquin Phoenix. Poleg njega bomo v filmu videli tudi z oskarjem nagrajenega Roberta De Nira, za režijo in produkcijo pa je tokrat zaslužen z oskarjem nominiran Todd Phillips.

NA SPOREDU:

  • petek, 11. 10., ob 20.15 uri
  • sobota, 12. 10., ob 20. uri

Tačke na patrulji

(Paw Patrol, Charles E. Bastien, ZDA, 2018)

Priljubljeni junaki na štirih tačkah tudi v kinematografih. Junaški kužki, za katere nobena naloga ni prezahtevna in so v živahnem mestu Zaliv zabave vedno v pripravljenosti, kadar je treba pomagati, namreč prihajajo na velika platna.

SINHRONIZIRANO NA SPOREDU:

  • nedelja, 13. 10., ob 17. uri

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

krško
kulturni dom krško
napovednik
kino spored

Pridružite se nam

Zadnje novice