Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
05.02.2020
13:35
Novo vodstvo KUD Budna vas
Foto: KUD Budna vas
Pričel se je nič kaj zimski mesec februar, ves v sivino obdan. Dan prvega februarja 2020 se je že prevesil v večer, ko so se člani KUD Budna vas zbrali na rednem občnem zboru.

Tadeja Dobriha nova predsednica KUD Budna vas

Predsednica Magda Sigmund je vse prav lepo pozdravila in jim zaželela uspešen zbor. Najprej so se z minuto molka spomnili v letu 2019 umrle članice Berte Logar. Izvoljeni člani delovnega predsedstva s predsednikom Jožefom Žnidaričem so zasedli svoja mesta. Sprejeli so obsežen dnevni red. V razpravi o delovnem poročilu za leto 2019 so ugotovili, da so bili zelo delavni in plan v celoti izpolnili. Sprejeli so plan za leto 2020, ki pa je za dve sekciji malo manj ambiciozen od prejšnjega.

KUD Budna vas je zaključilo osmo leto delovanja in s tem se je izteklo delo vodstva, ki je skoraj v enaki sestavi delovalo dva mandata. Napočil je čas za nove ljudi. Društvo ima sedaj novo predsednico Tadejo Dobriha, ki bo, kot je dejala, s svojo ekipo uspešno peljala delo društva naprej. Predsednik KS Šentjanž je pohvalil delo društva do sedaj in zaželel uspešno tudi pod novim vodstvom.

Fotogalerija (Foto: KUD Budna vas):

Zahvale za sodelovanje do sedaj in želje za dobro sodelovanje še naprej je bilo slišati tudi od predstavnikov društev: PGD Šentjanž, TD Šentjanž in Krajevni odbor za vrednote NOB Šentjanž. Po zahvali društva vsem, ki so jim kakorkoli pomagali pri delovanju se je nadaljeval večer v prijetnem druženju.

Za KUD Budna vas
Magda Sigmund

sevnica
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice