Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
20.01.2020
17:26
Gospodje v Kinu Krško
Grafika: Kulturni dom Krško
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 21. in 26. januarjem 2020. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu.

Filmski kino spored v Kulturnem domu Krško (20. januar 2020):

Moj najboljši profil

Moj najboljši profil*

(Celle que vous croyez, Safy Nebbou, Francija, Belgija, 2019)

Petdesetletna Claire, predavateljica primerjalne književnosti, na Facebooku ustvari lažni profil, da bi vohunila za svojim mladim ljubimcem Ludom. Pod lažno identiteto Clare, privlačne štiriindvajsetletnice, se zaplete v pogovor z Ludovim prijateljem Alexom. Mladenič je nad njo povsem očaran in tudi Claire se kmalu do ušes zaljubi vanj. Resnični svet se vse bolj umika, Claire pa postaja ujetnica svoje virtualne osebnosti …

NA SPOREDU:

  • torek, 21. 1., ob 18. uri
Polsestra

Polsestra*

(Polsestra, Damjan Kozole, Slovenija, Severna Makedonija, Srbija, 2019)

Odtujeni polsestri iz Izole sta zaradi okoliščin prisiljeni živeti skupaj v majhnem najetem stanovanju v Ljubljani. Film Damjana Kozoleta (Nočno življenje) je prejel vesno za najboljšo žensko vlogo v Portorožu, svetovno premiero pa je doživel v uradnem tekmovalnem programu festivala v Karlovih Varih.

NA SPOREDU:

  • torek, 21. 1., ob 20. uri
Gospodje

Gospodje

(The Gentlemen, Guy Ritchie, ZDA, 2020)

Kriminalna akcija Gospodje sledi ameriškemu izseljencu Mickeyu Pearsonu (Matthew McConaughey), ki je v Londonu ustvaril visoko donosen imperij marihuane. Ko se po okolici razširi beseda, da Mickey želi za vedno izplačati celoten posel, mnogi hitro sprožijo spletke, sheme, podkupovanja in izsiljevanja v upanju, da bi del posla ukradli izpod njegovih rok.

NA SPOREDU:

  • petek, 24. 1., ob 18. uri
  • nedelja, 26. 1., ob 19.uri
Podli fantje za vedno

Podli fantje za vedno

(Bad Boys for Life, Adil El Arbi, Bilall Fallah, ZDA, 2020)

Podla fanta sta zdaj nekoliko starejša, ampak nič manj nora in neizprosna. Potem ko Marcus (Martin Lawrence) dolgoletnemu kolegu Miku (Will Smith) zaupa, da se bo kmalu upokojil, češ da je že skrajni čas, ga skuša Mike prepričati v še zadnjo noro misijo. Dvojica se tako še zadnjič poda na vratolomno odpravo proti zločinu, polno spletk, prevar in odbitega humorja. Saj sta navsezadnje podla fanta za vedno.

NA SPOREDU:

  • petek, 24. 1., ob 20. uri
Dolittle, Kino Krško

Dolittle

(Dolittle, Stephen Gaghan, ZDA, 2020)

Potem ko je pred sedmimi leti izgubil ženo, se ekscentrični doktor John Dolittle (Robert Downey Jr.), slavni zdravnik in veterinar kraljice Viktorije Britanske, umakne pred svetom za visoke zidove graščine Dolittle, družbo pa mu delajo le eksotične živali. Ko pa mlada kraljica (Jessie Buckley) hudo zboli, se mora Dolittle, čeprav nerad, odpraviti na epsko pustolovščino na mitičen otok, da bi našel zdravilo, pri tem pa si povrne duhovitost in pogum, ko naleti na stare nasprotnike in odkrije čudežna bitja.

SINHRONIZIRANO

NA SPOREDU:

  • nedelja, 26. 1., ob 17. uri

KINO KRŠKO Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo. Filmi označeni z znakom * so umetniški filmi.

(KD Krško, eP)

kino spored
krško
kulturni dom krško
napovednik

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja