Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
16.04.2020
16:45
Po krški knjižnici od četrtka, 16. aprila, izposojo knjižničnega gradiva ponujajo tudi v Knjižnici Sevnica. V nadaljevanju več informacij.

Tudi v sevniški knjižnici možna izposoja gradiva

SEVNICA V Knjižnici Sevnica od četrtka, 16. aprila 2020, nudijo možnost izposoje knjižničnega gradiva z upoštevanjem vseh ukrepov, ki so določeni s strani pristojnih organov. Po navodilu Nacionalnega inštituta za javno zdravje je namreč možna izposoja ob upoštevanju enakih ukrepov kot pri spletni trgovini in pripravi ter dostavi naročil.

Naročite lahko do pet naslovov (oz. dva za domače branje)

Storitev izposoje gradiva omogočajo v omejenem obsegu iz zbirke knjižnice v Sevnici. Naročite lahko do pet naslovov knjižnega gradiva, oz. dva za domače branje ali bralno značko). Gradivo vam bodo pripravili pred stranski vhod v stavbo, na knjižnični nabiralnik.

In kako poteka postopek naročila izposoje gradiva?

Poglejte na splet, pošljite sporočilo in vas bodo obvestili

Kako naročite knjige za izposojo? Kakor dodajajo, v spletnem katalogu osrednje knjižnice v Sevnici preverite razpoložljivost gradiva, seznam pošljete na elektronski naslov info@knjiznica-sevnica.si, pustite podatke z naslovom knjige, avtorjem in letom izdaje publikacije, dopišite številko članske izkaznice z imenom in priimkom ter telefonsko številko, na katero vas bodo lahko poklicali.

Prevzem bo mogoč vsak delovni dan med 9. in 14. uro

O prevzetem gradivu boste obveščeni prek elektronske pošte, prevzem bo možen zgolj na knjižničnem nabiralniku na lokaciji osrednje knjžnici na Prešernovi ulici 1 v Sevnici, gradivo boste lahko prevzeli od ponedeljka do petka, med 9. in 14. uro.

Knjige boste vrnili, ko bo knjižnica znova odprta

Ko boste v bližini knjižnice, boste poklicali na telefonsko številko 051 457 741, dežurni bo gradivo postavil na knjižnični nabiralnik, izposojeno gradivo pa boste vrnili, ko bo knjižnica ponovno odprta. Ob tem zamudnine za izposojeno gradivo ne bodo beležili.

(bš)

sevnica
knjižnica sevnica
koronavirus

Pridružite se nam

Poglejte tudi