Skip to main content
Ponedeljek, 26. februar 2024
Vsebina

Ponujamo vam enkratno možnost ciljnega oglaševanja v posavski regiji. www.ePosavje.com je edinstven multimedijski portal v posavski regiji, ki poleg svežih novic ponuja tudi ostale vsebine, kot so koristne posavske informacije, zanimivosti v Posavju in še mnogo več.

Glede na to, da ePosavje.com soustvarjajo vsi obiskovalci strani, sta tako zagotovljena kvaliteten obisk in vidnost portala v vseh posavskih občinah, kot tudi drugod po Sloveniji in v tujini, kjer smo Posavci doma.

ePosavje.com

Tako vam ponujamo možnost, da za zmerno ceno dosežete celotno posavsko regijo in širše ter tako postavite na ogled vašo dejavnost, izdelke in storitve. V ta namen smo za Vas pripravili najrazličnejše možnosti oglaševanja. Seveda pa smo Vašim vprašanjem in željam vedno pripravljeni prisluhniti.

Na spletnem mestu ePosavje.com vam ponujamo tudi možnost objave oglasne novice - plačane objave. Vas zanima več? Pošljite nam sporočilo na oglasevanje@eposavje.com.

ePosavje TV

Prav tako lahko vašo dejavnost predstavimo v sklopu posavske televizije ePosavje TV. S široko paleto ugodnih rešitev pripeljemo vašo blagovno znamko in dejavnost do vsakega posavskega doma.

LCD zasloni na Tržnici Videm v Krškem

Celotno ponudbo oglaševanja zaokrožujejo LCD zasloni na Tržnici Videm v Krškem, kjer v različnih dimenzijah ponujamo interaktivno oglaševanje.

Pokličite nas na 065-601-125 ali nam pišite na oglasevanje@eposavje.com.

ePosavje MEDIA d.o.o.
Cesta krških žrtev 47, 8270 Krško
8270 Krško

Tel.: 065-601-125
Email: oglasevanje@eposavje.com
FB: http://www.facebook.com/posavje
TW: http://www.twitter.com/ePosavje

Oglašujte na pravem posavskem portalu ePosavje.com!