Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
21.05.2019
15:04
Grafika: organizatorji
V torek, 28. maja, bodo v mestnem parku pred Valvasorjevo knjižnico v Krškem pripravili festival Igraj se z mano. V primeru slabega vremena bo fesitval v telovadnici OŠ Jurija Dalmatina Krško.

Festival Igraj se z mano

KRŠKO Festival Igraj se z mano je mednarodni festival, ki s svojimi aktivnostmi spodbuja socialno integracijo oz. inkluzijo med otroki, mladostniki, odraslimi osebami s posebnimi potrebami in večinsko populacijo vseh generacij.

Letos prvič tudi v Krškem

Festival je že tradicionalen in poteka po več krajih v Sloveniji, letos pa so se na OŠ dr. Mihajla Rostoharja odločili, da prvič organizirajo festival "Igraj se z mano" tudi v Posavju.

Povezovanje skozi igro

Ideja festivala je povezovanje skozi igro in zato bodo v tem času pripravili delavnice in nastope, ki jih bodo pripravila različna društva, šole, organizacije.

"Festival nudi priložnost za povezovanje in spoznavanje skozi skupne dejavnosti, z namenom graditi razumevajočo in odprto družbo. Z našim delovanjem in vašo pomočjo želimo graditi močnejšo in bolj odprto družbo, prostor, kjer je raznolikost dobrodošla in kjer ima vsak, ne glede na njegove sposobnosti, enake možnosti za aktivno vključenost v skupnost," so zapisali v povabilu.

Igraj se z mano

torek, 28. maj, od 10. do 14. ure
pred Valvasorjevo knjižnico Krško

(bš)

krško
napovednik

Pridružite se nam

Novice iz Posavja